Animale de companie OTRĂVITE în Craiova, se caută vinovații!

0

În cursul zilei de ieri mai multe postări anunțau faptul că animalele oamenilor de pe străzile Aleea 1 Parângului, Strada Ramuri din Bariera Vâcii, Strada Primăverii și Strada Potelu au fost otrăvite. Din nefericire, chiar dacă proprietarii și-au dus de urgență animalele la cabinetele veterinare o parte din ele au murit, iar restul sunt în stare gravă.

În acest moment se încearcă aflarea modului în care animăluțele au fost otrăvite. Din primele informații oferite este vorba de o otrăvire cu furadan. Oricine deține informații despre modul în care au fost otrăvite animalele sau despre persoana care se află în spatele acestui gest este rugat să apeleze organele abilitate. Deja s-au depus mai multe plângeri la poliție pentru găsirea vinovatului.

‼️‼️‼️‼️‼️Atenție!!!! Ne-au fost otrăvite animalele de companie în masa pe aleea 1 paringului si ramuri Bariera Valcii! Am sesizat politia si protectia animalelor! Nu va rămâne asa. Cine a făcut asta va plăti! Suntem mulți vecini care plângem dupa animalele noastre! Cel ce a facut asta va plati! Mare grija la cei mici! ‼️‼️‼️‼️‼️

Sursa: Alexandra Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.