Cum să obținem izolare termică cu rulourile exterioare de la Alexiana Group

0

Dotarea propriului cămin ne preocupă încă de când începem să îl construim, sub o formă sau alta. Fiind locul unde petrecem momente de liniște cu persoanele dragi, evident este faptul că ne dorim să îmbunătățim în mod constant condițiile acestuia pentru un confort sporit.

Unii oameni optează pentru un mobilier în tendințe, alții pentru piese de decor, însă toate acestea nu sunt de ajuns. Pentru un cămin dotat într-un mod cât mai practic avem nevoie de articole pe măsură, precum rulourile exterioare. Acestea sunt o soluție optimă mai ales pe timp de vară, când razele soarelui sunt atât de puternice, dar au, în același timp, și un aspect vizual plăcut, înfrumusețând locuința.

Dacă, în schimb, dorim să ne ușurăm treaba cu ajutorul automatizării, putem lua în calcul Alexiana Group, furnizor de renume în întreaga țară, care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse precum uși de garaj, rulouri exterioare sau sisteme de aluminiu pentru dotarea locuinței și a anexelor.

Optează pentru un kit de automatizare de la Alexiana Group

Automatizarea are scopul de a simplifica procesul de închidere și deschidere atât în cazul ușilor de garaj, cât și în cazul rulourilor exterioare. Principalul avantaj al acestui mecanism este că poate fi controlat și de la distanță, prin intermediul unei telecomenzi speciale sau a unei aplicații mobile, indiferent dacă ne aflăm în apropierea acestora sau nu.

Alături de acesta mai putem alege și kit-uri pentru bariere, porți, dar și uși de garaj care să ne ușureze munca și să nu fim nevoiți să depunem prea mult efort. Pentru cei interesați de preturi automatizari rulouri exterioare, pot descoperi pe site-ul oficial mai multe detalii, precum și alte servicii pe care Alexiana Group le pune la dispoziția clienților săi. Putem alege toate produsele necesare pentru a îmbunătăți locuința, dar și garajul întrucât și acesta are un rol important în fiecare curte. Fiind realizate din materiale rezistente, cu siguranță vom face o investiție pentru mulți ani, nu doar pentru o scurtă perioadă.

Alege rulouri exterioare pentru izolare fonică și termică

În ciuda aparențelor, rulourile exterioare nu au doar un aspect vizual plăcut și atât. Pe lângă rolul decorativ, dacă sunt alese produse calitative putem avea parte și de alte beneficii, precum izolarea fonică și termică. Astfel, nu doar că vom avea parte de umbra mult dorită în zilele toride, ci vom sta departe și de zgomotele de afară, uneori deranjante.

Lamele umplute cu spumă poliuretanică asigură etanșeitate și izolare și chiar fac diferența în astfel de cazuri. Mai mult de atât, nu vom mai avea parte de scurgeri de căldură și temperaturi fluctuante datorită acestor rulouri. Toate acestea creează intimitatea mult dorită pentru că, până la urmă, aceasta contează mult în propria casă.

Prin urmare, dacă alegem rulourile exterioare de la Alexiana Group vom avea parte de izolare termică si fonică eficientă, dar și de o intimitate sporită în interiorul locuinței.

Contact:

www.alexiana.ro
office@alexiana.ro
0230560560
0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.