Cine va reabilita Spitalul de Boli Infecţioase cu 4,5 milioane de euro

Primăria Craiova ar putea avea mai mult noroc de data asta în alegerea constructorului care să anvelopeze Spitalul de Boli Infecţioase.

Două firme s-au înscris acum la licitaţia privind reabilitarea energetică a celor două dintre clădirile unității medicale, conform contractului cu finanţare europeană semnat încă din martie 2019. Precedenta procedură de achiziţie publică a lucrărilor a fost lansată în mai 2021, dar a fost anulată până la sfârșitul anului.

Primăria s-a trezit cu o singură ofertă, pe care, în final, a considerat-o neconformă. La licitație s-a prezentat atunci doar Primaserv SRL, o firmă din Craiova deținută de un fost consilier local din partea PSD, dar oferta sa nu a fost admisă de comisia de evaluare. Procedura a fost reluată la începutul lunii februarie, iar ultima zi de primire a ofertelor a fost 7 martie. De data asta, la licitaţie s-au prezentat două firme, una din Râmnicu Vâlcea, cealaltă de lângă Craiova.

Citește tot: https://www.gds.ro/Local/2022-03-10/cine-va-reabilita-spitalul-de-boli-infectioase-cu-45-milioane-de-euro/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.