Cine va reabilita Spitalul de Boli Infecţioase cu 4,5 milioane de euro

0

Primăria Craiova ar putea avea mai mult noroc de data asta în alegerea constructorului care să anvelopeze Spitalul de Boli Infecţioase.

Două firme s-au înscris acum la licitaţia privind reabilitarea energetică a celor două dintre clădirile unității medicale, conform contractului cu finanţare europeană semnat încă din martie 2019. Precedenta procedură de achiziţie publică a lucrărilor a fost lansată în mai 2021, dar a fost anulată până la sfârșitul anului.

Primăria s-a trezit cu o singură ofertă, pe care, în final, a considerat-o neconformă. La licitație s-a prezentat atunci doar Primaserv SRL, o firmă din Craiova deținută de un fost consilier local din partea PSD, dar oferta sa nu a fost admisă de comisia de evaluare. Procedura a fost reluată la începutul lunii februarie, iar ultima zi de primire a ofertelor a fost 7 martie. De data asta, la licitaţie s-au prezentat două firme, una din Râmnicu Vâlcea, cealaltă de lângă Craiova.

Citește tot: https://www.gds.ro/Local/2022-03-10/cine-va-reabilita-spitalul-de-boli-infectioase-cu-45-milioane-de-euro/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.