Bilete și Abonamente achiziționate online – Craiova

0
Transport_Craiova_5

De puțin timp craiovenii au ocazia de a cumpăra bilete și abonamente online, prin intermediul aplicației „Craiova Transport”. Aceasta poate fi descărcată ușor pe orice telefon inteligent.

În continuare pentru a putea folosi aplicația craiovenii trebuie să se autentifice în cont sau să își creeze un cont nou. Pentru a ușura procesul de logare aceștia au ocazia de a folosi contul de Google sau de Facebook.

Transport_Craiova_4

Prima fereastră care li se deschide le oferă informații legate de cea mai apropiată stație de autobuz, dar și de timpul în care urmează să ajungă autobuzul în stație. Din păcate, din ce am încercat noi, aceste informații nu sunt actualizate și nu pot fi luate de bune.

În a doua fereastră craiovenii au ocazia de a vedea biletele și abonamentele achiziționate, dar și de a cumpăra unele noi. În cadrul abonamentelor trebuie activate călătorii, acestea sunt valabile 1 oră indiferent de numărul de mijloace de transport în comun folosit. În cazul biletelor acestea sunt valabile doar pe autobuzul selectat.

Transport_Craiova_3

Plata se face cu cardul direct în aplicație. Aplicația nu salvează datele cardului și de aceea dacă cumpărați bilete zilnic va trebui să introduceți informațiile de fiecare dată.

Transport_Craiova_2

!!! Cu ajutorul aplicației nu pot fi achiziționate abonamente pentru pensionari, studenți sau elevi, deoarece la acestea trebuie prezentate actele stabilite prin lege. !!!

Transport_Craiova_1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.