Două minore au dispărut în Craiova! Raluca și Andreea sunt de negăsit!

0

De două zile Raluca și Andreea sunt de negăsit. Fetele au 16 ani și au plecat în mod voluntar dintr-o casă de tip familial. Până în acest moment nu se știe nimic despre locul în care se află fetele.

Potrivit informațiilor obținute s-a luat legătura telefonic cu fetele acestea menționând că nu sunt victimele unei infracțiuni, dar nu vor să revină la centru. Cu toate acestea căutările continuă pentru a se depista locul în care se află fetele.

Ancuța Raluca Alina are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 55 kg, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten lung până la nivelul umerilor, nas mediu, ca semne particulare are un tatuaj în formă de zig-zag pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, tricou alb cu imprimeu roșu scurt până în talie iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Matei Tatiana Andreea are următoarele semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 80 kg, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis lung, nu are semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, cămașă albastră cu guler alb fără mânecă iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb cu roșu.

Oricine deține informații despre locul în care se află fetele este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.