Vreau o pompa cu ejector Shop-Einstal!

1

S-au dus timpurile când apa se căra cu cobilița de la mari distanțe. Azi marea majoritate a locuințelor sunt racordate la rețele de apă. Totuși mai există destul de multe localități fără o astfel de utilitate. Soluția pentru o astfel de gospodărie vine de la o pompa cu ejector Shop-Einstal montată la o sursă de apă.

Nu aș fi deschis acest subiect, dacă nu aș fi avut de rezolvat problema apei curente în locuinței rămase de la bunicii mei. De câte ori ajungeam în mirificile locuri ale copilăriei mele nu mă puteam bucura de ședere datorită lipsei apei curente. Așa că am decis să construiesc un puț, dar problema venea de la adâncimea la care se găsea pânza freatică. Este drept că apa este una cristalină și foarte bună pentru băut. Acest aspect îl știu ca urmare a buletinului de analize ce le-am efectuat.

Vezi cum arata Electropompa Cadoppi Cdw 100 m ejector

Forarea acestui puț m-a secătuit anul trecut de cea mai mare parte din economii. Acesta a fost motivul pentru care nu am putut investi și în instalația de apă a casei. Cum am strâns din nou ceva bănuți am decis ca anul acesta să îmi dotez gospodăria cu o rețea de apă. Dar nu îmi doresc apă decât pentru igienă, bucătărie și consum. Mi-aș dori ca pompa cu ejector Shop-Einstal să îmi permită și umplerea rezervorului pe care îl folosesc la irigarea grădinei.

Acest rezervor a fost ridicat de bunicul meu și era umplut mai ales din apa de ploaie. Când l-a instalat în localitate ploile erau destul de dese și mai ales abundente. Acum seceta este multa mai prezentă decât ploile, iar rezervorul nu a mai fost plin de ani buni.

Pentru a-mi asigura o documentare cât mai bună am intrat pe net și am accesat  shop-instal.ro. Astfel am descoperit că pot să găsesc pompe care să îmi asigure scoaterea apei chiar de la 20 – 25 de metri și chiar de la 50 de metri. Apoi aceste pompe îmi asigură ridicarea apei până la 49 metri înălțime.

De ce altceva mai trebuie să ținem cont când vrem o pompa cu ejector Shop-Einstal?

Un alt element important pentru mine este debitul de apă ce mi-l poate asigura pompa respectivă. Am găsit pompe ce pot asigura debite de la 1,2 m3/h și 3,6 m3/h. Așa că eu trebuie să calculez cantitatea de apă ce mi-o poate pune la dispoziție puțul meu. Acest volum de apă strâns în puț îmi va dicta ce debit maxim poate să aibă pompa cu ejector Shop-Einstal pe care o voi achiziționa.

Vezi cum arata Pompa cu ejector Combi 100

Mai mult aici am găsit o gamă foarte variată de pompe care să poată susține o rețea de apă pentru o gospodărie medie. În plus poate asigura apa chiar pentru grădinărit și pentru lucrări de mică agricultură. Cu un astfel de produs eu cred că mă voi putea bucura de apă curentă și în această gospodărie, chiar dacă se află într-o localitate izolată.

Vizitați și voi magazinul online shop-einstal.ro pentru na vă edifica asupra calităților pompelor și a hidrofoarelor cu ejector ce vi le oferă. Odată ce vă hotărâți  asupra produsului ce se potrivește condițiilor voastre veți beneficia și  de schema pentru montarea corespunzătoare și corectă a acesteia. Cei de la această firmă vă vor ajuta cu tot ce vă interesează pentru a vă bucura de un randament maxim al produsului ce vi-l pun la dispoziție.

 

1 thought on “Vreau o pompa cu ejector Shop-Einstal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.