De unde cumparam anvelope de vara ?

1

Acum câteva zile m-am hotărât să merg cu familia într-o scurtă excursie cu mașina prin sudul țării. Dar, deja  în această primăvară, vremea ne-a adus temperaturi destul de mari prin această zonă. Aceste temperaturi ridicate mă obligă să trec l-a schimbarea cauciucurilor de iarnă cu care este „încălțată” mașina mea. Cum zăpada s-a dus de mult se impune echiparea autoturismului cu anvelope de vara.

Dacă nu știați anvelopele sunt rezultatul unor munci de cercetare îndelungată. Ele arată astăzi conform eforturilor depuse în strânsă colaborare de către  specialiști din mai multe domenii. Pentru calitățile ce le prezintă azi: flexibilitate, banda de rulare și desigur compoziția, au conlucrat specialiști din chimie, fizică și desigur ingineri. Aceste caracteristici pentru anvelopele de iarnă sunt diferite față de cele ale anvelopelor de vară.

Anvelope Vara AUSTONE ATHENA SP801 205/55R16 91H

Când ne urcăm în mașină sau doar o privim, ne gândim la anvelope ca la un simplu cauciuc rotund și negru la culoare.  Dacă vom circula, atunci când e cald afară, cu o mașină echipată cu anvelope de iarnă vom avea un consum mai mare de combustibil. Acesta a fost și motivul ce m-a determinat să trec la anvelope de vara și am luat în considerare că temperatura nu mai scade, decât ocazional, sub 7 grade Celsius.

 Compoziția chimică a cauciucurilor este responsabilă de elasticitatea lor și pentru  rezistența mult superioară la temperaturi ridicate. Tot componentele chimice sunt responsabile de rezistența la uzură sau pentru îmbătrânirea cauciucurilor. Producătorii de anvelope pentru automobile scot mereu pe piață modele noi de cauciucuri prin schimbarea componentelor chimice. Ei urmăresc ca acestea să se adapteze la traficul tot mai aglomerat și mai rapid, pentru a ne oferi o siguranță și o securitate sporite. În ultimul timp producătorii de anvelope acordă o atenție sporită pentru a nu produce poluarea mediului ce ne înconjoară.

De ce este nevoie de anvelope de vara?

Când treci la cauciucurile de vară vei avea o flexibilitate mai mare la temperaturile mari și astfel vei evita riscul unor explozii al acestora. De asemenea, conducerea mașinii devine mult mai ușoară și mai comodă, se adaptează mai ușor la drumurile uscate. În plus veți avea un consum mai redus de combustibil.

Pe lângă verificarea lățimii, a diametrului cei de la anvelomag.ro ne sfătuiesc să verificăm și modul în care profilul anvelopei corespunde nevoilor noastre. În acest magazin online veți găsi cele mai renumite mărci pe care ți le dorești. Aici găsești anvelope de vara produse de Pirrelli, Austine, Tiger, Landsail, Michelin și mulți alții. Tot aici vei găsi anvelope pentru vară, iarnă, all sezon, cargo sau 4×4.

Anvelope Vara Landsail  LS388 195/65R15 91V

La anvelomag.ro găsiți termene de livrare destul de scurte, oferte promoționale în fiecare zi din an și veți beneficia de servicii de transport gratuite. Când nu sunteți siguri de ceea ce vreți să cumpărați veți beneficia de consiliere din partea unor specialiști foarte bine pregătiți. În orice problemă veți primi consultanță gratuită și veți beneficia de cele mai competitive prețuri.

Dacă apelați la anvelomag.ro aveți la dispoziție o gamă foarte variată de anvelope premium sau low cost și vă bucurați de cele mai bune servicii de garanție. Nu în ultimul rând vă puteți îmbogăți cunoștințele în domeniu prin lecturarea artciolelor puse în categoria STIRI a acestui site. Acestea acoperă o varietate foarte mare de informații pe care este bine să le cunoașteți.

Nu ezitați să faceți o vizită pe net în magazinul online anvelomag.ro. Câștigul va fi cu siguranță al vostru.

 

1 thought on “De unde cumparam anvelope de vara ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.