De unde putem achiziționa bijuterii aur?

3

În articolul de astăzi vreau să vă atrag atenția asupra unui magazin online cu bijuterii. De a lungul anilor am învățat că femeile iubesc bijuteriile și că un soț devotat trebuie să le surprindă din când în când cu mici surprize. Tocmai de aceea ori de câte ori primeam o mărire de salariu sau era ziua ei îi cumpăram ceva frumos, ceva care să îi amintească de noi sau de mine. Acest lucru nu s-a schimbat nici când au apărut pe lume cele două fete ale noastre, din contră de atunci a trebuit să mă uit mereu după 3 cadouri. Sincer nimic nu este mai plăcut decât să vezi bucuria pe fața persoanei iubite atunci când primește o frumoasă bijuterie de aur, iar dacă aceasta este și personalizată atunci bucuria este și mai imensă.

Pe parcursul anilor am tot schimbat bijuteriile de la care obișnuiam să cumpăr, unele au dispărut singure fiind închise fie de criză, fie de pandemie, la altele am renunțat pentru că materialele din care erau realizate bijuteriile nu erau de calitate. De mai multe ori mi s-a întâmplat să găsesc o bijuterie superbă, dar care să se rupă la câteva zile de la achiziționare. Câte o dată am pățit să cumpăr „aur” și să primesc ceva tinichea placată cu aur. Tocmai de aceea acum m-am gândit să vă arăt ultimul website de la care am achiziționat bijuterii de aur pentru fetele mele, este vorba de magazinul alexiabijou.ro. De asemenea, vă voi prezenta și câteva din modelele pe care vreau să le cumpăr pe viitor pentru ele.

Ce bijuterii de aur putem achiziționa de pe alexiabijou.ro?

Pentru fata mea cea mare mi-am propus să comand inelul de mai sus pentru că ei îi plac foarte mult inelele și nu are niciunul de aur. Este un inel din aur care pe mine m-a cucerit. Mi-a plăcut enorm de mult atât modelul lui cât și piatra care a fost utilizată pentru crearea lui. De asemenea, am apreciat foarte mult faptul că există posibilitatea de a comanda o piatră de altă culoare. De multe ori atunci când găsești un model într-o bijuterie nu ți se oferă șansa de a alege un alt model.

Prețul mi s-a părut foarte accesibil, dar acum trebuie să aflu ce mărime trebuie să îi comand. Sincer niciodată nu m-am priceput la alegerea mărimii potrivite, până și inelul de logodnă l-am cumpărat ducând un alt inel al soției la bijuterie, dar sunt sigur că mă voi putea descurca cu informațiile de pe internet.

Pentru fata cea mică m-am orientat spre cerceii de mai sus. Sincer de când s-a difuzat Kara Sevda la noi în țară s-a îndrăgostit de semnul infinitului și își dorește tot mai multe obiecte care să îl conțină. Tocmai de aceea m-am gândit că i-ar plăcea foarte mult modelul de mai sus. Un alt motiv pentru care am ales perechea de mai sus este tocmai pentru că nu este modelul standard de cercei care au închizătoare. Încă de mici fetele au avut probleme cu acel tip de închizători și de câțiva ani folosesc doar acest model de cercei. Mie mi se par mai utili pentru că nu trebuie să se mai teamă că vor pierde închizătoarea sau că ea se va rupe, în plus pot să îi pună și să îi dea jos ori de câte ori au nevoie.

Magazinul alexiabijou.ro m-a cucerit pentru că are foarte multe bijuterii ce pot fi personalizate, pentru că are prețuri accesibile și pentru că într-adevăr vinde ceea ce promite pe site. Un alt aspect care mi-a plăcut la acest site este că îți permite de multe ori să îți alegi dacă vrei ca bijuteria să fie realizată din aur galben sau aur alb. Voi ce părere aveți despre aceste produse și despre magazinul prezentat?

Pe cei de la alexiabijou.ro îi găsim și pe:

3 thoughts on “De unde putem achiziționa bijuterii aur?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.