De ce este rucsacul un accesoriu necesar pentru orice proaspata mamica?

0

De cateva luni am experimentat si eu viata de mama. Dupa noua luni de sarcina pline de griji, dureri si nerabdare, avea sa vina si ziua in care sa imi intalnesc bebelusul. Nu pot spune ca nu am fost o mamica informata, ba din contra, am cumparat o gramada de lucruri utile sau mai putin utile pentru ca noua viata cu cel mic sa nu fie complicata, ci sa fie cat mai lejera si mai lipsita de griji. Totusi, nimeni nu mi-a spus cat de important este sa fi echipata cu cat mai multe genti, rucsacuri si alte accesorii pentru a cara lucrurile necesare.

 

Intai am descoperit asta in prima zi cu cel mic. Nici prin cap nu imi trecuse ca in luna August in spital va fi frig, deci voi avea nevoie si de hainute groase. Mai apoi au aparut si cadrele medicale cu diferite pareri: ai nevoie de pompa, ba ai nevoie de sosetute, ba de pantaloni scurti, ba de alta crema, ba de.. etc. Pana a doua zi, langa patul meu erau plase, peste plase, pline de tot felul de ustensile, hainute sau produse cosmetice care au fost mai apoi un chin la externare.

 

Cateva saptamani mai tarziu, cand am scos bebelusul din casa, am avut alta dilema: ghiozdanul nu era aproape niciodata destul de incapator pentru a cara toate cele necesare copilului. Devenise un stres total sa ies cu cel mic din casa, caci fie ghiozdanul nu era destul de incapator, fie descopeream ca aveam nevoie de alte chestii de care, pana atunci, nu stiam ca o sa imi trebuiasca.

Ca o mama abila, am inceput sa caut o geanta perfecta pentru nevoile mele si ale ingerasului meu. Bineinteles ca eram dispusa sa ofer mai multi bani pentru un lucru calitativ si durabil. Astfel am descoperit site-ul WeVelvet.

Rasfoind si analizand produsele lor, am decis sa achizitionez un rucsac de scoala FOSFORESCENT GEOMETRIC PIELE ECO JAYDIN , precum si o geanta mai mare pentru plimbarile mai lungi. Aceasta geanta arata genial, are un design aparte si este perfecta pentru vizitele la medic sau pentru plimbarile scurte in care nu e nevoie de haine de schimb pentru copil, sau de mai multi pampersi.

 

Astfel, am decis ca WeVelvet sa devina ajutorul meu in ceea ce priveste gentile de orice fel si de abia astept sa le vad gama de genti petru business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.