Universitatea din Craiova creşte taxele de şcolarizare, din toamnă

0

Universitatea din Craiova creşte taxele de şcolarizare pentru anul universitar 2022-2023 pentru ciclurile de licenţă, masterat şi doctorat. Noile taxe au fost aprobate de Senatul Universităţii. Astfel, pentru ciclul de studii universitare de licenţă taxa va fi de 4.000 de lei. În acest an universitar, la majoritatea programelor de licenţă taxa este de 3.000 de lei.

Şi la programele de master pentru locurile cu taxă cursanţii vor plăti, din toamnă mai mult. Aceştia vor scoate din buzunar 5.000 de lei în loc de 3.000 de lei cât este în prezent. Majorări ale taxei sunt şi la doctorat. Aceasta va fi de 6.000 de lei în loc de 4.000 de lei.

Taxele au crescut, dar știi ce nu a crescut? Prețurile la lenjeria de corp de calitate, trebuie doar să intri și să te bucuri de promoții.

Citește tot: https://www.gds.ro/Actualitate/2022-03-08/universitatea-din-craiova-creste-taxele-de-scolarizare-din-toamna/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.