Primăria Craiova plăteşte aproape 5 milioane de euro pentru aparate de joacă şi fitness

0

Primăria Craiova licitează pentru a doua oară achiziţia de echipamente noi destinate locurilor de joacă. Administraţia locală craioveană intenţionează să înlocuiască echipamentele de joacă vechi şi deteriorate cu „echipamente corespunzătoare din punct de vedere tehnic şi calitativ, dar şi completarea locurilor de joacă cu echipamente noi, în zonele unde acestea sunt insuficiente“. Valoarea contractului este de cel mult 24.627.605 de lei şi cuprinde echipamente pentru locurile de joacă, dar şi echipamente de fitness. Acestea vor fi amplasate la locurile de joacă din oraş şi în parcuri.

În vara anului trecut, primăria Craiova a mai lansat o licitaţie. A mers pe varianta unui acord cadru pe patru ani pentru furnizarea şi montarea de echipamente pentru locurile de joacă. Valoarea estimată a contractului a fost între 9 milioane de euro (minimum) şi 18 milioane de euro (maximum). La acel moment, primăria era dispusă să plătească pentru noile echipamente de joacă între 44.993.627,13 lei şi 82.303.848,20 lei (fără TVA), cu montaj în termen de 60 de zile de la primirea comenzii.

Citește tot: https://www.gds.ro/Local/2022-03-08/primaria-craiova-plateste-aproape-5-milioane-de-euro-pentru-aparate-de-joaca-si-fitness/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.