Primarul comunei doljene Mischii a luat foc când a văzut că localitatea sa este ocolită de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Asociaţia Metropolitană de Transport Public Craiova”. Gheorghe Popa spune că localitatea lui a fost exclusă din motive politice, deși Mischii-ul face parte din Asociația „Zona Metropolitană” Craiova încă de la înființare.

La ultima ședință a CL Craiova s-a făcut tam-tam din cauză că patru comune din Asociația Zona Metropolitană nu au fost prinse în acest ADI. Între aceste comune este și Mischii. Între timp au fost acceptate două localități. Noi am făcut solicitări să fim primiți în Asociația de Transport Metropolitan. Ultimul lor răspuns a fost că noi nu avem graniță comună cu localitatea Craiova. Mischiiul a fost printre membrii fondatori ai Asociației Zona Metropolitană, dar acum nu mai este bun. Prin includerea localității noastre în acest ADI am pune în valoare Centrul de date. Aici se estimează că vor fi peste 300 de angajați. Cauza excluderii noastre cred că este una politică, noi suntem în altă tabără. Ei au făcut o Asociație politică? Reprezentanții partidului din care fac parte și care sunt consilieri locali în CL Craiova vor avea interpelări legate de această situație în ședința de azi”, spune primarul localității Mischii, Gheorghe Popa.

Citește tot: https://www.gds.ro/Local/2022-02-28/de-ce-nu-ajunge-rat-ul-la-mischii/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.