Ce a stat în spatele majorării taxei de salubrizare

0

Ce a stat în spatele majorării taxei de salubrizare. De la începutul anului, craiovenii plătesc mai mult pentru gunoiul menajer ridicat şi transportat la depozitul de deşeuri de la Mofleni de către operatorul Iridex.

Pentru 2022 a fost chiar introdusă o taxă specială de 12 lei/lună pentru această activitate, taxă care trebuie plătită până la data de 25, pentru luna anterioară. Taxa a fost stabilită încă din noiembrie 2021 şi aprobată în decembrie, o dată cu noul nivel al taxelor şi impozitelor din Craiova, pe anul 2022. Ce a stat însă în spatele acestei majorări va fi aprobat, joi, atât de Consiliul Local Craiova, cât şi de Consiliul Judeţean Dolj. Ambele au pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului şi judeţului, Olguţa Vasilescu, respectiv Cosmin Vasile, să voteze în Adunarea Generală a Asociaților ADI ECODOLJ noile tarife ale operatorului judeţean responsabil cu salubrizarea. 

Citește tot: https://www.gds.ro/Local/2022-02-10/ce-a-stat-in-spatele-majorarii-taxei-de-salubrizare/
Dacă ai o știre din Craiova dă-ne de veste pe adresa contact@ziarulderomanești.ro și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.