La ce avocat putem apela pentru divorțuri?

0

Salutare! Atunci când eram mic divorțurile erau încă un subiect tabu, dar acum, din păcate, există multe familii care ajung în această situație. Tocmai de aceea m-am gândit să dezbatem și acest subiect. Știu că poate părea trist să ne gândim la asta, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața. Tocmai de aceea eu mereu am fost de părere că un om trebuie să știe mereu la cine poate apela pentru un astfel de caz sau ce ar trebui să facă în cazul unuia.

Atunci când se ajunge la un divorț lucrurile pot fi fie foarte simple, fie foarte complicate. Dacă sunt simple se rezolvă la un notar cu o semnătură, dacă sunt complicate atunci vei avea nevoie de un avocat specializat în procese de divorț. Din păcate am observat tot mai multe cazuri în care este nevoie de un avocat și de aceea m-am gândită să vă povestesc și vouă despre un avocat la care puteți apela și voi cu încredere.

Ce avocat ne ajută cu divorțurile?

Avmconsult.ro este firma de avocatură la care vă recomand să apelați. Cum am ales-o? În primul rând am căutat o firmă de avocatură care să pună pe primul loc clientul, nu banii. Nu de puține ori am auzit de femei cărora le e teamă să meargă la avocat de teamă că vor fi judecate. Sunt de părere că acest lucru nu ar trebui să se întâmple, că la toți ar trebui să exista prezumția de nevinovăție.

Tocmai de aceea am ales o firmă de avocatură care pune accent pe om, o firmă care e gata să te asculte. Acest lucru este mult mai important decât îți imaginezi. În primul rând atunci când se ajunge la un proces de divorț trebuie să ai un avocat care să aibă încredere în ceea ce i-ai spus. De asemenea, este foarte important să îi spui totul, să nu excluzi nimic pentru că orice poate schimba cursul procesului.

Ce mi-a plăcut la această firmă este că nu se limitează doar la procesul de divorț. Din contră ei vă pot ajuta, dacă sunteți o victimă a violenței domestice, să obțineți un ordin de protecție. Este foarte important ca pe întreaga perioadă a procesului, dar și după finalizarea acestuia să vă simțiți în siguranță.

Ce se întâmplă atunci când în procesul de divorț sunt și copii?

Atunci când există și copii minori cazurile se împart cam în două. Un caz este cel în care copii pot rămâne cu părintele pe care îl reprezintă avocatul. Caz în care acesta va face tot posibilul pentru ca minorii să rămână în continuare la părinte. De asemenea, aceștia ajută la depistarea tuturor veniturilor de care beneficiază celălalt părinte pentru a se calcul corect pensia alimentară.

Cel de al doilea caz este reprezentat de situația în care copii vor rămâne la celălalt părinte. Această situație este cel mai des întâlnită în cazul taților pentru că legea în general prevede ca cei mici să rămână cu mama. În acest caz avocatul ajută la crearea unui program de vizitare a celor mici foarte bun, care să permită un contact permanent cu părintele.

Ce părere aveți despre posibilitatea de a apela la un avocat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.