O listă cu 7 magazine online care organizează Black Friday

0

Salutare! În aceste luni care urmează nu sunt cea mai fericită persoană, pentru că având în casă trei femei cheltuielile sunt destul de mari. Cu toate acestea, trebuie să mărturisesc că și eu am început să mă bucur de reduceri. Am învățat cum să îmi organizez cumpărăturile pentru a putea beneficia de produsele dorite, dar și pentru a păstra bugetul familiei cât mai întreg. În acest articol mi-am propus să vă explic și vouă cum procedez eu.

Ce este Black Friday?

Pentru a putea începe să povestim trebuie să înțelegem ce este Black Friday. Evenimentul original are loc o singură zi pe an, în general în ultima vineri din noiembrie. La noi în țară magazinele organizează în stilul lor această zi. Astfel de multe ori există magazine care „fură startul”, magazine care preferă să păstreze reducerile o săptămână întreagă, dar și magazine care nu organizează Black Friday. Tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac este să îmi notez când au loc aceste reduceri.

Când are loc Black Friday 2021?

Așa cum vă spuneam și mai sus depinde de firmă, eu anul acesta am ales magazinele online care organizează în perioada 12-14 Noiembrie. O să vă prezint la fiecare magazin perioada exactă pentru a vă putea bucura și voi de reduceri. Este foarte important să vă notați perioada pentru a profita de reduceri. Chiar dacă știu că poate părea ciudat este important să intrați încă din prima zi pe site-ul magazinului. Există multe produse dorite de mulți clienți și este păcat să le ratați.

Ce magazine organizează Black Friday 2021?

Următorul pas este reprezentat de realizarea unei lista cu magazinele preferate care organizează Black Friday. În felul acesta în ziua reducerilor va fi mult mai ușor să descoperiți reducerile pe care vi le-au pregătit și să vă bucurați de ele. Puteți avea o listă normală sau o listă bazată pe produse pe care știți deja că le doriți. De asemenea, puteți avea o listă cu produsele dorite și astfel să verificați dacă există reduceri la ele.

1. BeKid.ro 

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

Cât? –––––- Până la 70%

Magazinul nostru preferat de produse pentru copii ne așteaptă în perioada următoare cu reduceri de până la 70%. Este cel mai bun moment pentru a ne procura cadouri pentru Crăciun. În plus viitoarele mămici au posibilitatea de a cumpăra produsele de care au nevoie în următoarea perioadă. Pentru cei care nu știu de pe Bekid.ro pot fi achiziționate jucării, dar și produse utile precum cărucioare pentru bebeluși.

2. eOrion.ro 

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

eOrion.ro ne așteaptă în această perioadă cu reduceri substanțiale la produsele de iluminat. Acum puteți să vă transformați casa într-un mic palat, parcă scos din filme sau pur și simplu să vă achiziționați becuri LED. Cea mai bună parte este că aveți șansa de a face asta direct de acasă, doar accesând câteva link-uri. Personal vă recomand să treceți pe becuri LED, sunt cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii ani. Pur și simplu nu îmi imaginez cum ar fi viața dacă ar trebui să folosim din nou becuri normale. Am preferat să aducem și la țară astfel de becuri tocmai pentru că ne-am obișnuit cu ele.

3. Artool.ro 

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

Artool.ro ne vine în ajutor dacă vrem să ne apucăm de redecorat. Cum se apropie vremea rea eu deja mă gândesc că îmi cumpăr mai multe produse pentru casă. În felul acesta voi putea realiza câteva din lucrurile la care am renunțat pentru a mă putea ocupa de curte. Sper să aibă reduceri și la produsele folosite pentru redecorare pentru că asta ar însemna o micșorare a bugetului cheltuit.

4. PalariaDadarlat.ro 

Când? ––––– 12 Noiembrie 2021

Cât? –––––- Până la 30%

Eu nu sunt prea interesat de pălării, dar ale mele femei le-au văzut și s-au îndrăgostit. Sper să reușesc să le achiziționez câte o pălărie ca și cadou de Crăciun, fără ca ele să se prindă. Știți vreo metodă de a le ascunde până atunci ca ele să nu aibă acces la ele? Cel mai greu pe site-ul acesta mi se pare să mă opresc la un model. Totuși sper să mă ajute reducerile să iau cea mai bună decizie și să nimeresc un produs care să le placă.

5. Eladerm.ro

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

Cât? –––––- Până la 40%

Acest magazin online a ajuns pe lista mea tot datorită lor. Le place mereu să încerce produse dermatocosmetice și încă de când au văzut acest site și-au dorit câte ceva. Este cam dificil să le refuzi astfel de produse și tocmai de aceea în perioada care urmează voi urmări și eu reducerile acordate de aceștia. În cazul acestui magazin voi apela la ajutorul lor pentru că sincer vă mărturisesc că eu nu am nici o idee cum se aleg astfel de produse.

6. Kafferoma.ro

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

Cât? –––––- Până la 20%

De acest magazin online am aflat de la un prieten și de atunci mi-am dorit să încerc măcar un produs. Dimineața nu este la fel fără o cafea, dar din păcate ce cumpărăm din comerț parcă nu mai are nici o aromă. Tocmai de aceea prefer să dau un preț mai mare, dar să găsesc calitate. Cu toate acestea îmi este teamă că de multe ori prețul nu reflectă calitatea și tocmai de aceea aștept Black Friday pentru a le putea acorda o șansă și pentru a putea testa această cafea.

7. Maniamall.ro 

Când? ––––– 12-14 Noiembrie 2021

Cât? –––––- Până la 35%

Inițial am zis că nu voi pune două magazine care oferă produse similare, dar după ce am văzut că aceștia deja sunt pregătiți de Crăciun nu am putut rezista tentației. Știu deja că cu sau fără voia mea se vor cumpăra și anul acesta numeroase decorațiuni. Tocmai de aceea prefer să le cumpăr eu la un preț bun și să nu aștept chiar ultimele zile. În plus parcă nu îmi strică să mă uit pe mai multe websiet-uri de produsele care îmi sunt necesare pentru redecorat.

Acestea sunt magazinele online la care eu m-am gândit și la care sper să apelez în perioada următoare. Vă încântă vreunul? Voi de unde veți cumpăra în această perioadă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.