De unde ne putem lua Huse telefoane Samsung

0

Dacă până a început pandemia nu mă prea interesa telefonul acum am devenit dependent de el. Înainte pentru a putea spune unui coleg că trebuie realizat un anumit task sau că vrei să faci tu un anumit task doar mergeai la el și îi spuneai, în pandemie lucrurile s-au schimbat. Acum trebuie să folosim telefonul ori de câte ori avem nevoie să luăm legătura cu un coleg. Iar pentru că mie nu îmi place ca atunci când sun pe cineva pentru un task urgent și nu îmi răspunde pentru că are fie telefonul în altă cameră, fie l-a pierdut, încerc să îl am mereu cu mine și să răspund în cel mai scurt timp la orice fel de mesaj.

Acest lucru nu a fost la început benefic pentru că luând telefonul peste tot uneori uitam de existența lui și fie îl aruncam, fie cădea în timp ce făceam altceva. Astfel pentru prima oară de când am telefonul acesta a ajuns să aibă ecranul spart. Din nefericire pentru mine costurile reparației erau prea mari pentru a o lua în calcul așa că am decis să îmi cumpăr un telefon nou. Pentru a preveni ca și acesta să ajungă să aibă ecranul spart am decis de comun acord cu soția să ne cumpărăm toți huse pentru telefoane. Am ales să ne luăm toți pentru a evita situația în care alt telefon să ajungă lovit și desigur pentru a reduce costul de transport.

Cum ne alegem husa pentru telefon?

În primul rând trebuie să știm pentru ce marcă de telefon și ce model ne dorim husa. Este o mare diferență între husele pentru telefon Samsung și cele pentru iPhone. Tocmai de aceea trebuie să avem telefonul lângă noi sau să știm exact ce model este. Așa cum spuneam și mai devreme este obligatoriu să știm și modelul telefonului. De prea puține ori telefoanele sunt identice în ceea ce privești poziționarea butoanelor sau a camerei, respectiv dimensiunea acestora. Ultimul lucru pe care ni-l dorim de la o husă este să conducă la apăsarea automată a tastelor sau a butoanelor.

Mai apoi trebuie să știm ce ne dorim de la acea husă. Dacă până acum câțiva ani husa reprezenta doar principalul mijloc de protejare a telefonului împotriva loviturilor în prezent aceasta face mult mai multe, devenind un ajutor pentru proprietarii de telefoane. De exemplu cu ajutorul husei acum putem poziționa telefonul într-o poziție fixă și să ne uităm la seriale sau să citim știri. O astfel de husă este și cea de mai sus, care vine cu un inel încorporat. Aceasta este foarte utilă și pentru proprietarii de telefoane care iubesc să facă selfi-uri pentru că îi ajută să țină telefonul într-o poziție fixă și să evite anumite accidente.

Ce alte beneficii mai avem prin achiziționarea de huse și de unde le putem lua?

Un alt beneficiu pe care îl putem avea achiziționând anumite modele de huse este cel de a avea portofel încorporat în husă. În felul acesta putem fi siguri că nu vom pleca de acasă fără bani sau carduri bancare. Pe mine acest lucru m-a atras cel mai mult pentru că uneori plec de acasă fie fără telefon, fie fără portofel. În felul acesta voi putea, sper, evita această situație.

Husele pentru telefoane ne pot ajuta și să schimbăm designe-ul telefonului. Acum există zeci de modele de huse, care mai de care mai frumoase care schimbă complet înfățișarea telefonului. Cu ajutorul acestor huse putem ascunde de exemplu dacă spatele telefonului a suferit o căzătură. În funcție de dorințele voastre se poate apela și la huse personalizate tocmai pentru a se putea asigura un model pe placul tuturor.

Noi am ales să achiziționăm husele de pe marketbox.ro pentru că în cazul nostru cel mai mult a contat calitatea și prețul, nu și un model anume. Husele pe care vi le-am arătat mai sus pot fi achiziționate de pe site-ul lor la prețuri mai mici de 40 lei/bucată, lucru care pe noi ne-a convins. În plus la comenzi peste 149 lei transportul este gratuit, ceea ce pentru noi a însemnat direct transport gratuit pentru că am luat 5 huse.

Voi când v-ați schimbat ultima oară husa sau mai bine zis folosiți huse pentru a vă proteja telefonul mobil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.