Magazinul nostru cu carne proaspătă din Cluj-Napoca?

0

De când m-am însurat multe dintre vechile mele obiceiuri au dispărut sau au fost schimbate aproape complet. Atunci când ai grijă de tine parcă nu mai contează așa de mult dacă cumperi carne proaspătă sau congelată, dar atunci când ai grijă și de alte persoane astfel de lucruri contează enorm de mult. Tocmai de aceea am început să îmi caut furnizori care să îmi ofere acces la marfă de calitate, dar care în același timp să aibă și prețuri accesibile. În felul acesta lada noastră este mereu plină de carne proaspătă de calitate pe care putem să o preparăm în mii de feluri.

Noi ne facem aprovizionarea o dată pe lună și atunci cumpărăm din toate câte puțin pentru a ne asigura că toată luna avem acces la carne. Dacă, de exemplu, într-o lună consumăm mai multă carne și ne mai trebuie atunci alegem să cumpărăm din nou, dar acest lucru se întâmplă rar. Pe timp de iarnă preferăm să cumpărăm carne proaspătă și să ne facem în casă mațe și cârnați pe care îi avem pe tot parcursul anului. De asemenea, dacă pe parcursul anului terminăm toți cârnații ne întoarcem la carmangerie pentru a cumpăra carne și a face unii proaspeți.

De unde cumpărăm carne proaspătă?

Atunci când m-am mutat în Cluj-Napoca nu prea m-a interesat să aflu ce carmangerii există, de unde aș putea cumpăra alimente pentru mine. De multe ori preferam să merg în supermarket-urile din apropierea apartamentului și să aleg orice caserolă cu carne pe care o întâlneam. Cam tot de atâtea ori preferam să cumpăr carne congelată doar pentru că era mai ieftină la preț.

După ce am cunoscut-o pe soția mea lucrurile s-au schimbat un pic pentru că ne-am propus să economisim niște bani, dar în același timp să ne și bucurăm de viață. Astfel, cu ajutorul ei am constatat că atunci când cumpăram carne congelată plăteam un preț aproape dublu pentru ea, deoarece majoritatea pachetului avea gheață în el. Acela a fost momentul în care am stabilit de comun acord că vom cumpăra doar carne proaspătă.

Cu toate acestea mereu am trăit cu o tristețe în suflet sau mai bine zis cu o dezamăgire. Ori de câte ori cumpăram carne mă așteptam să aibă gustul acela al copilăriei, gustul pe care îl așteptam cu drag la fiecare petrecere. Dar produsele pe care le cumpăram din supermarket parcă nici nu aveau o aromă specială. Simțeam că dacă m-ar fi legat cineva la ochi și mi-ar fi dat să gust din toate bucățile de carne nu mi-aș fi putut da seama care este vită sau care este porc.

Atunci am zis că vom căuta mai multe magazine, că vom încerca mai multe bucăți de carne până vom găsi o carmangerie sau un magazin în care să regăsim gustul copilăriei. Totuși din cauza serviciului și a timpului limitat nu am reușit să facem asta decât după ce s-a născut fata noastră. Atunci am ajuns în Apahida și am trecut pe lângă Carmangeria Moldovan, ceva în mintea mea mi-a zis că ar merge un grătar când ajung acasă așa că am cumpărat mai multe produse. Nu aș fi crezut pe atunci că voi descoperi fix magazinul pe care îl căutam de atâția ani și magazinul de care nu ne-am mai despărțit.

De ce am ales să cumpăr carne proaspătă de la Carmangeria Moldovan? Ce oferă ea în plus?

Carmangeria Moldovan ne oferă carne proaspătă la prețuri foarte bune, în plus ne oferă calitate. Achiziționând carne proaspătă putem fi siguri că ea nu a prins mirosuri străine, dar și că nu este expirată. Sincer de când am cumpărat produse de la ei nu îmi mai doresc să încerc altceva. De fiecare dată produsele au fost fix cele de care aveam nevoie și au avut gustul acela specific. La ei poți achiziționa atât carne de vită, porc, cât și de oaie sau pui. Important este ce ai tu nevoie și care îți este bugetul.

Cel mai important aspect este că pe pagina lor web aveți ocazia de a vedea în timp real prețurile pentru toate produsele, acestea fiind afișate alături de greutatea produsului. Sincer până acum nu am întâlnit așa ceva la carmangerii și îmi place foarte mult faptul că sunt deschiși spre public. În plus toți cei care au ales să achiziționeze de la ei carne vin doar cu recenzii pozitive evidențiind atât calitatea cât și prețul accesibil.

Dacă și voi sunteți în căutarea unei carmangerii care să vândă produse de calitate, la prețuri accesibile atunci vă recomand să le faceți o vizită. Sunt sigur că vă veți îndrăgosti de produsele lor și le veți deveni clienți fideli. Voi spre ce carmangerii vă orientați? Ce beneficii vă doriți să obțineți atunci când cumpărați carne proaspătă de la ei? Vă uitați la preț atunci când faceți cumpărăturile?

Date de contact Carmangeria Moldovan:

  • I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.