De unde pot fi cumpărate imprimante etichete pentru birou?

0

Pentru că vă povesteam în ultimul articol despre cum m-am descurcat cu mâncarea după ce am început să îmi întemeiez propria familie, acum aș vrea să vă povestesc despre un alt moment foarte important din viața mea. Atunci când a început pandemia de Covid șeful meu a decis că cel mai bine este ca toți să lucrăm de acasă. În felul acesta evita îmbolnăvirile și avea și un motiv ca să ne plătească. Sincer, primele luni au fost cele mai grele pentru că nimeni nu știa cum să se descurce cu noua situație.

Mai apoi lucrurile au început să revină pe traseul normal, dar mi-am dat seama că în pandemie cheltuisem foarte mulți bani cu serviciul. Dacă înainte de pandemie foloseam imprimanta pentru etichete de la servici, acasă trebuia să o folosesc pe a soției mele (care are o mică afacere de distribuție) și nu mi se mai merita. Așa că am avut o discuție cu șeful de departament și l-am anunțat că trebuie să cumpărăm o imprimantă etichete de calitate și cu preț accesibil altfel eu nu voi mai putea lucra de acasă. Se pare că nu eram singurul care se plângea așa că șeful m-a anunțat care urma să fie bugetul pentru fiecare coleg și că dacă vom găsi o imprimantă care să se încadreze în el vom putea să o cumpărăm. Așa că m-am pus pe căutat.

Unde am găsim imprimante etichete de calitate și la prețuri accesibile?

Sincer uneori și eu mă întreb de ce aceste imprimante costă atât de mult, dar ținând cont că o firmă cu venituri mijlocii reușește să trimită mii de pachete sincer eu cred că se merită. Acum este important și de unde urmează să o cumpărați. De exemplu, eu am ales firma Idmag și produsele lor. Aceasta mi-a oferit acces la zeci de imprimante etichete și m-a ajutat foarte mult să înțeleg care ar fi beneficiile pentru fiecare imprimantă în parte. Astfel că am reușit să aleg o imprimantă care să se potrivească cu cerințele mele, dar și cu nevoile. După ce i-am arătat-o șefului meu a fost de acord și de atunci am început să o folosesc zilnic. Între noi fie vorba abia aștept să se strice a soției pentru a îi putea cumpăra una nouă. Noile modele vin cu mult mai multe beneficii și devin un adevărat beneficiu dacă vă doriți o afacere mare.

Pentru cei care nu știți aceste imprimante sunt folosite de firmele de transport, dar și pentru cele care fac comerț. Cu ajutorul lor se realizează etichetele de transport. Acestea sunt foarte importante pentru firmele de comerț care trebuie să livreze sute sau mii de produse zilnic și nu vor să stea foarte mult după firma de curierat, ci din contră vor să printeze ei datele de livrare. Știu că acest proces poate părea a fi unul scump pentru firmă, dar credeți-mă că toate acestea costuri sunt minuscule față de statul câteva ore la coadă pentru ca firma de curierat să poată printa și lipi toate etichetele pe colete. Acestea se pot scoate în seturi mari și astfel doar să fie lipite pe colet.

De ce am ales Idmag.ro pentru a achiziționa imprimante etichete?

În primul rând pentru că la ei am reușit să găsesc cele mai bune prețuri. Prețul unei astfel de imprimante este foarte important pentru că el se va adăuga la costuri și în plus trebuie să fie amortizat înainte de a se termina perioada de garanție. În plus nu trebuie ales cel mai slab produs ci cel care ne aduce cel mai bun raport calitate-preț pentru că doar astfel vom putea să ne folosim de ele pentru un timp mult mai lung.

În al doilea rând pentru că mi s-au părut că au cel mai prietenos website, oferindu-ne toate informațiile de care aveam nevoie pentru a putea alege cu atenție și grijă doar produsele de care aveam nevoie. Acest proces nu este unul ușor mai ales dacă nu prea aveți idee despre ce este vorba, dar credeți-mă că la final veți înțelege mult mai multe.

În plus mi-a plăcut foarte mult pentru că oferă numeroase accesorii de care orice proprietar de imprimanta cu etichete are nevoie. Chiar și în cazul acestora prețul fiind unul foarte accesibil, care poate fi cu ușurință amortizat pentru a se ajunge la un cost unitar accesibil. De asemenea, m-a încântat că am putut comanda totul din online pentru că nu mă prea încânta ideea de a merge prin magazine căutând astfel de imprimante, mai ales în plină pandemie. Plus că aceste aparate sunt destul de greu de transportat și ar fi presupus un cost suplimentar.

Mă bucur că am găsit o soluție și că acum am ocazia de a testa o imprimantă nouă pentru a ști cam ce ar trebui să caut pentru soție, pentru a o ajuta să își conducă afacerea spre succes. Voi ce părere aveți? Credeți că am luat o decizie bună comandând imprimanta online?

Date de contact IDmag:

  • Str. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, Romania
  • comenzi@idmag.ro
  • +40376449800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.