Ce produse pentru unghii ne putem lua de pe mycosmetics.ro?

0

Salutare! Articolul de astăzi este dedicat produselor pe care le putem cumpăra pentru a le putea asigura femeilor din viața noastră o manichiură specială. De a lungul anilor am învățat că femeile iubesc să își schimbe săptămânal modelul pe care îl au pe unghii și astfel să se bucure de atenția celor din jur. Tocmai de aceea de câte ori am avut ocazia am cumpărat produse pentru unghii pentru soția și fetele mele. Pur și simplu fericirea de pe fețele lor atunci când vedeau noile produse a fost genială. De asemenea, mi-am făcut o listă cu magazine care vând produse pentru unghii de calitate pe care să le accesez ori de câte ori am nevoie de un cadou pentru fetele mele. Un astfel de magazin este mycosmetics.ro, acesta oferindu-ne acces la numeroase produse și prețuri foarte accesibile.

La ce produse pentru unghii putem apela?

Unul din produsele pe care le consider necesare pentru orice femeie care își dorește să aibă o manichiură superbă sunt decorațiunile. Pur și simplu poți crea o manichiură superbă fără a avea foarte multe cunoștințe în domeniu. De exemplu, produsul de mai sus este reprezentat de niște stickere pentru unghii. Pur și simplu le aplici și te bucurii de frumusețea lor. Prețul lor este foarte accesibil, pur și simplu ajunge mult mai ieftin decât dacă mergi la salon. Eu am ales modelul de mai sus pentru că mi se pare cel mai complicat de realizat acasă.

Un alt produs care poate fi achiziționat de pe site este sclipiciul pulbere, acesta poate fi folosit pentru a crea machiaje geniale, dar și pentru a putea crea manichiuri de succes. Acestea sunt geniale, puteți vedea mai sus cât sunt de pigmentate, deci gândiți-vă cât de frumos ar arăta ele pe unghii. De asemenea, puteți folosi gel pentru a face ca sclipiciul să reziste mai mult timp pe corp, dacă alegeți să vă faceți un model cu el. Acest sclipici este genial mai ales dacă urmează să mergeți la o petrecere de Halloween.

Dacă nu vă pricepeți prea mult la unghii vă recomand să căutați tutoriale pe youtube. Efectiv aveți acces la sute de videoclipuri care vă explică pas cu pas ce aveți de făcut și ce materiale vă trebuie. Important este să nu vă lăsați, ci să continuați până ce ajungeți la modelul mult dorit. Acest lucru se poate face cu muncă și atenție. Desigur, pentru a vă putea asigura că aveți acces la o manichiură de succes atunci trebuie să achiziționați produse de calitate. Este foarte important să cumpărați produse care să fie de calitate pentru a vă asigura că manichiura iese așa cum trebuie.

Ce fel de ojă puteți cumpăra?

Pentru că nici o manichiură nu poate fi realizată fără a avea o ojă care să stea ca și bază a manichiurii m-am gândit să vorbim despre câteva tipuri de ojă. Nu știu dacă știți, dar există mai multe tipuri de ojă și clasificarea lor nu se face doar pe baza culorii ci și pe baza modului în care aceasta se usucă sau poate fi folosită. Sincer mie mi se pare complicat cum femeile știu cum și când să folosească o ojă, cum să o asorteze și cum să folosească modelele de unghii în folosul lor.

Una din ojele care mi-au atras atenția este cea cu sclipici care este neon. Asta înseamnă că începe să strălucească și pe întuneric și este perfectă pentru party-uri. Partea cea mai dificilă la acest tip de ojă este că este una UV și trebuie să ai lampă pentru a o putea usca. Mereu mi s-a părut dificil să aleg o lampă UV pentru fetele mele, mereu mi s-a părut că nu face față sau că ar trebui una mai bună. Tocmai de aceea de multe ori aleg să evit ojele UV și să mă axez, pe cât posibil, pe ojele clasice sau pe cele cum vă voi prezenta mai jos.

Lacul prezentat mai sus este unul special, unul care combină proprietățile lacului clasic cu cele ale lacului UV. Mai exact el rezistă mai mult pe unghie, dar nu necesită lampă UV pentru a fi uscată oja pe unghie. Culorile sunt superbe, așa cum puteți observa și din imaginea de mai sus. Voi ce părere aveți? Ce produse pentru unghii achiziționați cel mai des și de unde?

Contact mycosmetics.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.