Cum procedăm dacă vrem să cumpărăm apartamente în Sebeș?

3

Salutare. În articolul de astăzi mi-am propus să vă prezint o firmă care se ocupă cu vânzarea de apartamente în Sebeș. Am observat că în ultimii ani tinerii nu prea mai sunt interesați de achiziționarea unui apartament sau a unei case, pe ei tentându-i mai mult chiria. Consider că acest lucru este greșit pentru că banii dați pe chirie sunt bani pierduți de care în realitate tânărul nu se bucură. La început poate părea ceva simplu, ceva plăcut, dar o dată cu trecerea anilor va deveni o povară pentru că este foarte greu când ai o familie, un copil să stai prin străini și la mâna lor. Oricând locul pe care îl numești „acasă” poate deveni doar casa altcuiva pe care ești obligat să o evacuezi în X zile și atunci ce ai făcut? Unde te duci? O iei de la zero cu speranța că următorul nu te va da afară?

Tocmai de aceea este foarte important să găsiți o firmă care să vândă apartamente în Sebeș la preț bun, în felul acesta veți avea propriul apartament și veți scăpa de grija chiriei. Știu că în ultimii ani au apărut multe zvonuri că apartamentele sunt scumpe, dar acest lucru ține foarte mult și de firma cu care alegeți să lucrați. Nu uitați să analizați cu atenție concurența înainte de a lua o decizie. În felul acesta veți putea afla cam la ce preț se vând apartamentele și dacă se merită sau nu să lucrați cu acea firmă.

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți să vă cumpărați un apartament?

Pentru că următorul pas după a vă da seama că aveți nevoie de un apartament sau că puteți investi bani într-un apartament nou este reprezentat de alegerea unui apartament care să îndeplinească toate condițiile și toate dorințele voastre. Acest pas este foarte important pentru că vă ajută să vă dați seama ce vă doriți, cum vreți să ajungeți la el și desigur la cine puteți apela pentru ajutor. Eu consider că există mai multe elemente de care trebuie ținut cont pentru alegerea apartamentului, iar în continuare v-am evidențiat o parte din acestea și desigur motivele pentru care eu le consider relevante.

Poziționarea apartamentului

Primul pas este să vă dați seama în ce zone vreți să fie apartamentul. Sunt sigur că măcar o dată ați ajuns în situația de a găsi un apartament, doar ca mai apoi să vă dați seama că este prea departe de școală, muncă, facultate, etc. Tocmai de aceea primul pas este alegerea zonelor în care v-ați dori sau v-ar plăcea să locuiți, urmând ca mai apoi în funcție de oferte poate să ajungeți la un compromis în alegerea apartamentului. Nu uitați să verificați ce mijloace de transport ajung în zonă, mai ales dacă nu aveți mașină sau dacă nu vă doriți să călătoriți zi de zi cu mașina.

Achiziție personală sau prin agenție?

Eu prefer achiziția personală, dar nu de la persoane fizice ci de la firme de construcții. De ce? Pentru că una este să locuiești într-un apartament care are deja vechime de +20 de ani și alta este să fi primul proprietar al apartamentului. În plus trebuie să recunoaștem că una este să cumperi un apartament care are toate aparatele și accesoriile noi. Totul va fi în ton cu ultimele tendințe și va arăta genial. Trebuie să recunoaștem că de fiecare dată când cumpărăm un produs nou el rezistă mult mai mult decât produsele second-hand același lucru se aplică și la apartamente, existând șanse mai mici să apară într-un timp scurt probleme la un apartament nou, față de unul vechi.

Uită-te peste poze și apoi programează o întâlnire

Este foarte important să verifici dacă există o pagină de Facebook cu poze și mai apoi să verifici și personal dacă informațiile prezentate sunt reale. De exemplu, pozele de mai sus fac parte din pozele puse la dispoziție de Atmosphere Residence o firmă care se ocupă cu vânzarea celor mai frumoase apartamente. Ei sunt prezenți în Sebeș și te pot ajuta să îți cumperi apartamentul mult visat. Pe mine m-au atras pentru că îți oferă consultanță, te ajută să iei cea mai bună decizie într-un timp foarte scurt.

Date de contact Atmosphere Residence:

  • office@sancasa.ro
  • alexa.similie@sancasa.ro
  • 0751061359
  • 0358882425
  • str Transilvania, nr 2, Sebes, Alba, Romania (Luni – Vineri: 08:00-16:00)

3 thoughts on “Cum procedăm dacă vrem să cumpărăm apartamente în Sebeș?

  1. Tocmai ce vorbeam cu sotul ca ar trebui sa vedem si noi apartamentele de la ei, am auzit doar lucruri bune despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.