De ce produse ai nevoie atunci când îți iei o pisicuță?

0

Salutare. Atunci când decizi că este cel mai bun moment pentru a îți mări familia prin adoptarea unui animăluț trebuie să fi conștient că acest proces este unul destul de costisitor. Nu este suficient să îi asiguri animalului o păturică pe care să stea ci să fi gata să îl duci la veterinar ori de câte ori are nevoie, să îl scoți la aer, să îi furnizezi mâncare de calitate și desigur multe alte jucării. Tocmai de aceea este foarte important ca înainte de a adopta un animal să îi cumperi toate cele necesare măcar pentru o lună. Partea bună este că acum poți face toate acestea direct în mediul online prin intermediul website-ului buddies.ro. De la ei poți să cumperi hrană, accesorii și produse de igienă și sănătate care sunt speciale pentru pisici.

Îmi amintesc cu drag că până acum vreo 8 ani fetele mele erau micile salvatoare ale tuturor pisicilor aruncate la noi în cartier. Îmi era de multe ori teamă să le trimit la magazin pentru că știam că urmau să se întoarcă cu un pisicuț găsit pe drum și mai apoi să îmi zică că a venit singur la noi în curte. Pentru ele nu era atât de ușor să înțeleagă că nu toate sufletele au șansa de a ajunge în familii bune, de a avea pe cineva care să le poarte de grijă și care să le protejeze împotriva obstacolelor. Așa că ori de câte ori aveau ocazia salvau orice suflețel și mai apoi trebuia să îi găsim o casă sigură și niște părinți iubitori.

Primul lucru pe care îl făceam atunci când alegeam noi părinți ai animăluțului era să îi atenționăm asupra costurilor pentru că mulți dintre ei credeau că o pisică are nevoie doar de un culcuș și de mâncare, iar la câteva zile riscam să o aducă înapoi pentru că era prea scump de întreținut. Trebuie să înțelegem că și animăluțele au suflete ca și noi și ele au nevoie de afecțiune, dar și de îngrijire. Aceste lucruri, la fel ca și în cazul oamenilor conduc la niște costuri. În continuare vă voi prezenta câteva produse de care aveți nevoie dacă vă luați o pisică.

Leonardo Adult Sensitive Peste 400 g / 2  Kg  / 7.5 Kg / 15 Kg

Mâncarea pentru pisici este cel mai important lucru pe care trebuie să îl achiziționăm, iar eu vă recomand să luați atât bobițe, cât și umedă. Pisica, la fel ca omul are nevoie de ambele și pentru a avea parte de un regim echilibrat este recomandat să le cumpărați pe ambele și apoi să vedeți ce îi place.

Am observat că toate pisicile iubesc bobițele cu pește și tocmai de aceea vă recomand să începeți cu acest tip de bobițe. Atunci când le alegeți încercați să nu vă uitați doar la preț ci și la cantitatea de carne pe care o conțin. La fel ca și în cazul produselor noastre veți observa că există procente diferite.

Hrana pentru pisici Nuevo Adult Pui si Vita 85 g

Hrana umedă este la fel de esențială pentru pisici, dar nu trebuie să exagerăm cu ea. Combinația dintre bobițe și carne umedă trebuie să fie echilibrată și realizată sub îndrumarea medicului veterinar pentru a evita ca pisica să devină obeză, acest lucru întâmplându-se foarte des mai ales dacă pisica urmează să stea la bloc. La fel ca și în cazul bobițelor și la aceasta trebuie să vă uitați cu o foarte mare atenție la concentrația de carne pe care o conțin.

De asemenea, vă recomand să evitați același tip de mâncare, este foarte important ca pisica să aibă diversitate, să poată alege din mai multe tipuri de bobițe pe cel care îi place cel mai mult. Tocmai de aceea vă recomand să îi cumpărați inițial la pungă mică, să vedeți cât îi plac sau nu și apoi să rămâneți la 3-4 sortimente care sunt pe placul ei.

Voi ce părere aveți despre aceste produse?

Date de contact Buddies.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.