Modele de pătuțuri pentru copii de la Bekid.ro

0

Bine ați revenit dragele mele, în articolul de astăzi aș vrea să povestim de cel mai frumos moment din viața oricărui părinte pregătirea camerei pentru sosirea celui mai mic membru al familiei. Acest eveniment este unul foarte important pentru familie deoarece reprezintă un proces în care pot fi implicați toți membrii familiei. Trebuie să vă mărturisesc că și eu abia am așteptat să avem posibilitatea de a îi cumpăra nepoțelului pătuț, cărucior, măsuță și multe alte produse la fel de importante pentru un mic bebeluș.

Partea cea mai bună în toată această perioadă a fost că am avut posibilitatea de a comanda online, fără a fi nevoie de mers în oraș. Pentru mine era ușor să merg în oraș să mă uit peste produse, dar nu aș fi putut să îmi iau fata gravidă prin aglomerație. Tocmai de aceea am ales să apelăm la magazine online precum bekid.ro. La acest magazin online am găsit foarte multe produse utile pentru proaspeții părinți, dar și pentru micuțul bebeluș. Unul din cele mai importante produse pe care am ales să le cumpărăm este reprezentat de un pătuț de calitate special realizat pentru bebeluși de pe bekid.ro

Ca și parte foarte grea în tot acest proces trebuie să recunosc că a fost alegerea modelului, deoarece am adăugat pe lista de dorințe zeci de modele și a trebuit să rămânem la unul singur. Cu toate acestea în final am ales un model care a fost pe placul tuturor și care s-a potrivit de minune în camera celui mic. Ca și livrare produsele sunt livrate direct la destinație și ajung în timpul menționat pe site fiind ușor de instalat.

Ce modele de pătuțuri de pat pentru cei mici putem achiziționa de pe Bekid.ro?

Pătuț Natur Bebe Junior

Acesta este pătuțul pe care l-aș alege dacă aș lua căutările de la zero. Pe atunci ni s-a părut atractiv un pătuț clasic, dar ținând cont că bebelușul trebuia să mănânce seara acesta ajungea de multe ori să doarmă în patul părinților pentru a nu fi nevoie să fie mutat după ce a adormit. Acest proces era unul complicat și foarte periculos pentru că în orice secundă unul din părinți se putea pune pe bebeluș sau acesta putea cădea într-o secundă de neatenție.

Pătuțul mai sus menționat protejează împotriva tuturor problemelor pentru că facilitează drumul dintre mămică și bebeluș, iar pe deasupra asigură o protecție sporită împotriva unei accidentări. El se lipește de patul părinților și astfel le oferă posibilitatea de a îl lua pe cel mic în pat cu ei sau de a îl așeza încet fără a exista riscul de a îl trezi din somn.

Pătuț din lemn Giraffe White cu Saltea Cocos

Pătuțul de mai sus mi-a atras atenția pentru că vine împreună cu saltea ceea ce ajută foarte mult la economisirea unei sume considerente de bani. Nu știu dacă știți, dar de multe ori pătuțurile pentru copii sosesc fără saltea sau au una foarte subțire care nu asigură niciun confort celor mici. Tocmai de aceea înainte de a comanda un pătuț, vă rog să verificați toate detaliile care sunt disponibile pentru acest produs. În felul acesta veți evita micile dezamăgiri.

De asemenea, pătuțul acesta mi-a atras atenția pentru că oferă și un sertar detașabil în care pot fi ținute lucrurile celui mic. Este foarte important că mămica să poată avea cu ușurință acces la produsele necesare pentru schimbat, pentru adormit și pentru băiță. Ca și mic dezavantaj în cazul lui trebuie să menționez că nu oferă aceleași beneficii ca primul, mămica trebuind să ia de fiecare dată bebelușul din pat pentru a îl schimba sau pentru a îl alăpta.

Acestea fiind spuse vă recomand să alegeți totul cu grijă, să luați legătura cu părinții pentru a vă asigura că pătuțul va fi pe placul lor. În felul acesta veți evita situațiile neplăcute în care pătuțul nu va putea fi folosit. De asemenea, vă recomand să alegeți pătuțuri care pot fi cu ușurință demontate și montate la loc. În felul acesta părinții vor putea să utilizeze spațiul care rămâne după ce cel mic nu mai poate folosi pătuțul cumpărat. Noi ne-am asigurat că vor putea să îl depoziteze cu ușurință, fără a pierde foarte mult spațiu din cameră.

Voi de ce țineți cont atunci când cumpărați un pătuț pentru cei mici? Ce părere aveți despre toate acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.