De ce este foarte bine să apelezi la o firmă de optimizare SEO?

0

Încă nu îmi vine să cred că a trecut atâta timp de când am deschis acest website, pe atunci trebuie să mărturisesc că eram începător. Tot ce îmi doream era un site pe care să postez știri, pe parcurs însă am renunțat la idee tocmai din cauza SEO. Mereu am crezut că metoda pe care o aplică marile site-uri de știri, cea de a copia știri din alte surse și doar a le posta. Aveam să aflu că această practică nu este acceptată de Google și cum nu voiam să risc penalizări m-am orientat mai mult pe partea de articole. Nici aici nu a fost simplu pentru că în cazul oricărui website este foarte important să fie realizate corect campanii de optimizare SEO care să aducă rezultate.

Pe cine ajută aceste campanii de optimizare? Pe oricine deține un site web fie că este blog, site de știri, site personal sau website-ul unei afaceri. Este foarte important ca pe toate website-urile să se facă optimizare SEO, iar acest procedeu este unul complicat care necesită automat apelarea la o firmă care să se priceapă, care să fie la curent cu cele mai noi schimbări. De ce zic cele mai noi schimbări? Pentru că Google se prinde că există oameni care au aflat o parte din algoritmul lui și se folosesc de asta ca să își crească website-urile și de aceea periodic, de câteva ori pe an, Google schimbă algoritmul.

La cine putem apela pentru campanii de optimizare SEO?

Propunerea mea este apelarea la serviciile oferite de către targetweb.ro. De ce îi recomand? Pentru că de pe site-ul lor am aflat foarte multe despre ce înseamnă SEO. Sincer, la început credeam că pentru a face SEO e suficient să instalezi un plugin precum Yoast și să îl lași pe el să îți facă treaba, să îți spună pas cu pas ce să schimbi. Cu toate acestea ăsta este doar începutul și pentru a avea rezultate trebuie să ai multe, multe cunoștințe. La targetweb.ro am văzut dedicare și pasiune, ei încearcă să ajute orice client să înțeleagă ce este SEO, la ce ajută și de ce este foarte important să apelezi la o firmă pentru optimizare SEO.

Sunt sigur că deja o întrebare din mintea voastră este „cu ce mă ajută SEO?”. Așa cum îi spune și numele aceasta presupune o optimizare pentru rețelele de căutare ceea ce înseamnă că o optimizare bine făcută vă ajută să ajungeți mai rapid în atenția Google, să apăreți în primele rezultate atunci când utilizatorii caută anumite cuvinte cheie. Astfel, veți câștiga în primul rând un număr mult mai mare de vizitatori, mai apoi aveți ocazia de a obține un număr mai mare de clienți, mai ales dacă paginile sunt realizate bine.

Cum aflăm dacă o firmă merită atenția noastră?

Acest lucru ține foarte mult de ceea ce ne dorim de la acea firmă, de ceea ce căutăm. Pentru mine, de exemplu, dacă aș avea o firmă, ar fi foarte important să văd ce rezultate au avut, cu ce se „laudă”. La targetweb.ro găsim și astfel de exemple, de rezultate extraordinare pe care le-au obținut după ce au acceptat să apeleze la optimizare SEO. De asemenea, pe mine m-ar interesa să văd rezultatele, să mi se transmită periodic informații despre cum merge afacerea și care sunt rezultatele, chiar dacă sunt conștient că ele nu vor apărea din prima zi. Chiar și la această cerință firma de SEO spune da, ea trimițând săptămânal și lunar rapoarte pentru a se vedea evoluția.

Consider că pentru a avea o afacere de succes este necesar să investești în SEO, să te faci cunoscut în ochii google și să ajungi să fi cunoscut și de oameni care află de tine după ce caută ceva pe un motor de căutare. Voi ce părere aveți despre toate acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.