Află simplu și rapid informații despre firme din România

0

Salutare! Pentru persoane care dețin o firmă, își doresc să devină partenerii unei firme sau chiar să cumpere o firmă acest articol poate deveni unul foarte atractiv. Mai exact în el vă vom prezenta o metodă foarte simplă și utilă prin care puteți avea acces la informații financiare în legătură cu orice firmă de la noi din țară. Totul se face online fix din fața laptopului sau calculatorului. Nu trebuie să aveți foarte multe cunoștințe informatice, cel mai important este să știți cum să accesați site-ul, cum să vă faceți contul și desigur cum să faceți plata dacă aveți nevoie de mai multe informații.

Rapoarte bonitate, analize financiare, rapoarte firme, totul online!

Cum facem asta? În primul rând trebuie să știm numele firmei sau CUI-ul ei, acestea se pot găsi pe site-ul companiei sau în online. Pentru a ne ușura exemplificarea am luat ca și model „CATENA SRL”, cunoscuta farmacie Catena. Primul pas a fost să căutăm numele firmei, acesta fiind disponibil pe site-ul lor. Mai apoi am intrat pe www.risco.ro unde am încercat ambele variante, și căutarea cu numele firmei și căutarea cu CUI-ul, la ambele am ajuns la același rezultat, prezentat mai jos.

Dacă nu știți numele complet puteți introduce doar primele 3 litere și apoi să căutați manual în lista cu firme afișate. Primul lucru pe care îl aflăm cu ajutorul acestui site este adresa la care figurează ca înființată firma. Mai apoi dacă intrăm pe aceasta vom avea acces la mai multe informații, precum: cifra de afaceri pe ultimul an + creșterea/scăderea cifrei de afaceri față de anul precedent, profitul net pe ultimul an + creșterea/scăderea profitului net față de anul precedent, numărul de angajați din ultimul an + creșterea/scăderea numărul de angajați față de anul precedent, vechimea, codul CAEN.

Aceste informații sunt foarte utile mai ales dacă vă doriți să investiți bani în următoarea perioadă. Partea cea mai bună este că ele sunt oferite complet gratuit pe site și sunt disponibile încă de la prima căutare. În continuare, dacă vă doriți să aveți acces la rapoarte și la informații mai complexe trebuie să țineți cont că o parte din acestea sunt disponibile doar contra-cost. Lista prețurilor practicate ce firmă este disponibilă pe pagina lor și nu necesită crearea unui cont pentru a putea fi vizualizată.

Se merită să investești bani pentru a avea acces la informații mai complexe despre o firmă?

Acest aspect depinde foarte mult de scopul pentru care îți dorești să ai acces la astfel de informații. Dacă ești doar curios să vezi cum arată rapoartele lor atunci probabil nu va fi rentabil să plătești pentru a avea acces la ele. În schimb, dacă, de exemplu, vrei să fi parter al firmei sau chiar să o achiziționezi atunci accesul la aceste informații te poate ajuta foarte mult la negocierea prețului final.

Cel mai simplu mod de a afla asta este cel de a verifica de câte puncte ai nevoie pentru a putea accesa informațiile, dar și costul pentru ele. Trebuie avut în vedere că punctele se achiziționează doar la pachet ceea ce înseamnă că trebuie să aveți în plan vizionarea mai multor companii, nu doar a uneia singure.

Dacă și voi vă doriți să aveți acces la informații legate de o firmă acum este cel mai bun moment să accesați www.risco.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.