Alege să faci sport împreună cu copilul tău!

0

Nimic nu este mai frumos decât să faci sport cu copilașul tău. Tocmai de aceea astăzi vreau să împărtășesc cu voi câteva din activitățile pe care le puteți face împreună cu copilul vostru și cu ajutorul celor de la Decathlon. Toate produsele prezentate în acest articol fac parte din categoria de cadouri sport pentru cei dragi, deci dacă vreți să faceți un cadou și nu știți ce eu vă recomand să verificați cu atenție această categorie.

FREE BADMINTON - Set Rachete Badminton BR AD PERFLY

Pentru zilele de vară și toamnă vă recomand să achiziționați un set rachete badminton. Acestea sunt potrivite pentru a face sport, în plus sunt adorate de cei mici. Partea cea mai frumoasă este că puteți lua un set complet și mai apoi să completați fluturași pentru că sigur veți mai pierde din ei. În funcție de numărul de copii puteți lua mai multe seturi și mai apoi să formați echipe pentru ca toată lumea să se simtă inclusă în activitate. Există și seturi pentru copii și vă recomand să apelați și la ele pentru că sunt mult mai ușor de manevrat de către cei mici.

Trotinete Jr - Structură Trotinetă B1 Copii  OXELO

Luați-vă trotinete și ieșiți seara și dimineața la plimbare. Există modele atât pentru copii, cât și pentru adulți ceea ce înseamnă că puteți face din ieșitul în oraș o activitate pentru întreaga familie. Pentru cei mici cel mai bine este să optați pentru un model cu trei roți deoarece le oferă mai multă stabilitate, în plus sunt mult mai sigure decât cele pe două roți. Voi mai trebuie să decideți mai apoi traseul și timpul pe care îl petreceți în aer liber. Eu vă recomand să schimbați periodic traseul pentru a avea noi provocări și pentru a nu se instala obișnuința. În plus în felul acesta puteți descoperi orașul, puteți învăța noi și noi trasee și petreceți timp foarte prețios împreună cu cei mici.

Role Jr - Role Play3 Albastru-Roşu OXELO

Cumpărați-vă role! Acestea sunt perfecte pentru ieșirile în parc și vă ajută să faceți mai mult sport decât trotinetele mai devreme menționate. În plus rolele reprezintă și o nouă provocare pentru cei mici care au ocazia de a învăța scheme, de a își coordona mișcările. Nu uitați însă de echipamentul de protecție pentru a preveni accidentele. Atunci când alegeți rolele nu uitați să vă uitați și la specificații pentru că există mai multe modele care pot fi folosite pentru o perioadă mai largă de timp, permițând stabilirea mărimilor. Asta înseamnă că pot fi purtate mai mulți ani fără a avea grija mărimii.

Mingi fotbal X11 - Minge F500 Hibrid M5 Alb KIPSTA

Jucați fotbal. Știu că la noi în țară de multe ori este considerat că fotbalul este sport doar pentru bărbați, dar dacă vreți să petreceți timp împreună eu vă recomand să vă cumpărați o minge de fotbal. Puteți desena porțile pe asfalt și apoi să vă stabiliți echipele. Este o modalitate foarte ușoară de a vă petrece timpul liber și de a vă bucura de vremea frumoasă.

Tot de la Decathlon puteți să vă luați echipamente de protecție, treninguri, adidași, dar și multe alte produse care vă ajută să faceți sport într-un mod cât mai ușor. Tocmai de aceea vă invit să accesați site-ul lor și să alegeți toate produsele care vă pot ajuta să faceți mai mult sport alături de cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.