Bătrâni lăsați pe stradă caută urgent o locuință! – Craiova

0

În cursul zilei de ieri doi bătrâni au fost lăsați pe stradă de o persoană neserioasă care le-a promis că le închiriază o cameră, dar care atunci când bătrânii au ajuns în Craiova i-a anunțat că a dat camera altcuiva.

Cei doi bătrâni au acum nevoie urgentă de o locuință în care să poată sta, au nevoie ca ea să fie în oraș deoarece își doresc să poată ajunge repede la spital dacă este vreo problemă.

Bătrânii au adus cu ei toată agoniseală și de aceea este foarte important să se găsească și o mașină cu care să își poată duce lucrurile la noul imobil.

Dacă cunoașteți sau aveți spre închiriere o locuință în Craiova, vă rugăm să îi contactați.

Sursa: Alexandra Maria Craioveanu

Cum putem ajuta bietii batrani aruncati in strada? Vor decat o camera pe undeva, oriunde, un acoperis sa nu i ploua atat, nu isi permit altceva,daca stiti, cunoasteti pe cineva sa inchirieze o camera pe undeva sunati la nr:0784574550

Sursa: Milena Vaduva

din pacate oamenii sunt încă în stradă. Acum 10 minute am trecut eu pe acolo ..domnul mi-a spus că a venit în oraș impreuna cu bătrînică de 85 de ani ,care este bunica dânsului . Isi găsiseră o gazdă in oras dar cand au ajuns acolo oamenii i-au spus că sa inchiriat deja ,cu toata ca vorbisera inainte la telefon si li sa spus ca ii asteapta cu toate bagajele . Asa au ajuns în stradă 🙁 domnul a sunat chiar la 112 pt a le spune ce sa intamplat ,cei de la urgenta intrebau cum se simte batrana si ce stati are ( sper din suflet ca isi făceau griji ,nicidecum sa o bage pe aia ca are corona virus saraca femeie ) sper sa ii ajute cineva 

Sursa: Lorena Gendy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.