Alege colierul potrivit in functie de linia gatului si de tipul fetei

0

Stim deja ca bijuteriile pot fi incarcate cu simbolism, avand semnificatii precise sau potrivite pentru evenimente speciale. De fapt, bijuteriile sunt acele accesorii adesea cumparate sau oferite ca daruri pentru a transmite ceva, un mesaj foarte specific.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre coliere, in special coliere din argint, disponibile online la magazine precum cel al Ioanei Preda, si despre cum sa il alegi pe cel potrivit pe baza mai multor factori, precum linia gatului, tipul fetei si de ce nu, silueta si tinuta.

Pentru a sti cum sa alegicoliere argint potrivite, trebuie sa acorzi o atentie deosebita, de exemplu formei fetei, pentru ca trebuie sa incercam mereu sa purtam bijuterii care sa ne imbunatateasca calitatile si nu care sa ne evidentieze defectele. Cu un tip rotund sau patrat de fata, cu siguranta, ar trebui sa optam pentru coliere lungi, care se pot asorta cu un decolteu frumos, astfel incat sa putem crea armonie intre geometrii. Un astfel de colier argint este modelul Kate, elegant si rafinat.

Cu o fata mai alungita sau dreptunghiulara, alegerea noastra va trebui sa se indrepte spre coliere sau chokere mai scurte, astfel incat sa putem oferi un echilibru vizual mai mare. Poti alege modele precum Miss Sunshine sau North Star, delicate si moderne. 

Un alt factor esential in alegerea colierului, asa cum am mentionat deja, este tipul de gat. Cu un asa-numit gat de „lebada”, subtire si lung, nu avem probleme majore: orice model de colier se va potrivi de minune.

Daca, pe de alta parte, avem linia gatului mai pronuntata, ar fi mai bine sa alegem coliere lungi, pentru a nu accentua formele mai evidente.

In ceea ce priveste lungimea potrivita, trebuie sa iei in considerare intotdeauna factori precum inaltimea si constitutia, doar pentru a mentine o anumita proportie. O silueta miniona nu se potriveste cu colierele foarte lungi. Pe de alta parte, colierele care sunt prea subtiri risca sa nu se evidentieze pe corpuri impunatoare.

De aceea, trebuie sa fim atenti cu privire la modul de asortare a colierelor cu aspectul: tinutele foarte elaborate se vor accesoriza cu colierele mai sobre, in timp ce pentru tinutele mai simple putem alege coliere mai stralucitoare.

Indiferent de ce fel de coliere de argint alegem, important este sa avem mereu bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.