Numărul cadrelor medicale infectate cu Covid-19 crește alarmant!

0

Noile teste efectuate în spitalele din Craiova scot în evidență un adevăr dureros: tot mai multe cadre medicale s-au infectat cu Covid-19. Doar în urma ultimelor testări efectuate la Spitalul de Boli Infecțioase au ieșit pozitivi 19 angajați, trebuie să menționăm că la aceștia se mai adaugă încă 7 angajați ai Spitalului Județean de Urgență.

Considerăm că aceste rezultate trebuie să tragă un semnal de alarmă și măsurile trebuie să fie din ce în ce mai drastice. În acest moment la nivelul spitalului de boli infecțioase vorbim despre 26 de cazuri confirmate pozitiv, în doar două săptămâni. De asemenea trebuie menționat faptul că nu doar spitalul de Boli Infecțioase a devenit un focar de Covid-19 ci și Căminul pentru Persoane Vârstnice.

În această săptămână observăm că a avut loc o explozie a numărului de cazuri de Covid-19. Dacă în urmă cu două săptămâni la nivelul județului Dolj se înregistrau maxim 10 cazuri noi, acum numărul acestora s-a triplat. Evoluția cazurilor din ultimele trei zile a fost de:

  • vineri: 38 cazuri
  • sâmbătă: 34 cazuri
  • duminică: 24 cazuri

Dacă situația va continua în acest mod există riscul ca pacienții detestați pozitiv să fie internați în alte orașe, deoarece spitalul va rămâne fără locuri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.