De ce sa-ti doresti o casa ecologica

0

Casa activa a zilelor noastre, cunoscuta si sub denumirea de casa ecologica sau eco, pare a fi din ce in ce mai mult visul cetatenilor moderni. In speta, casa activa este un mediu ideal de confort pentru toti activistii de mediu si pentru cei care isi inclina energiile catre protejarea speciilor de plante, animale, cat si pentru mentinerea si sutinerea unui mediu de trai civilizat, curat si non-poluant. Alaturi de Folina am descoperit care sunt avantajele realizarii unei case active si cum poate fi aceasta amenajata astfel incat oricine sa se poata bucura de avantajele acesteia.

Iata si motivele care te vor pune pe ganduri si care te vor face sa aspiri la o casa ecologica.

Casa ecologica este in primul rand realizata din materiale de cea mai buna calitate, materiale ecologice in speta. Principalul beneficiu al acestui tip de casa este reprezentat de insusi confortul pe care ea il ofera utilizatorilor. Desi conceperea acesteia poate parea in prim plan foarte stricta si costisitoare, toate aceste investitii se amortizeaza pe parcurs. Si asta pentru ca aceasta casa activa sau ecologica este o casa ce nu consuma foarte multa energie, atat la nivel termic, cat si electric. Casa ecologica poate fi prevazuta cu sisteme inteligente de incalzire care nu dauneaza mediului inconjurator, iar constructia efectiva a acesteia nu permite infiltrarea maselor de aer din exterior si nici pierderi.

Almiteri, casa eco poate fi realizata din materiale aparent mai clasice, cat si complet din sticla. La nivel de interior, al tehnologiei si al decoratiunilor, poti opta pentru o casa inteligenta, cu senzori la orice pas. Poti utiliza ferestre cu sistem inteligent de inchidere, sistem de iluminare, electrocasnice cu functie de programare etc. Decorul poate fi realizat dupa bunul plac cu ajutorul unor stickere oglinda, a unor canapele in nuante linistitoare, lemn si elemente de sticla.

Daca ai nevoie de inspiratie in ceea ce priveste amenajarea cu succes a unei case ecologice apeleaza la Folina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.