Cum sa te epilezi acasa ca un specialist

0

Ce rituna in materie de infrumusetare iti programezi cel mai des? Poate o sesiune de manichiura-pedichiura? Sau o coafura si o frizura noua? Ei bine, sunt ferm convinsa ca nimic nu se intampla mai des decat rutina de epilare.

Nimic nu-I mai satisfacator in materie de infrumusetare decat sa poti spune “Adio!” usurata firelor de par nedorite si/sau incruntarile ce pot aparea datorita acestui proces perfect normal. Problema este cu atat mai mare odata cu sosirea sezonului cald cand vrem sa etalam in vazul intregii lumi formele noastre frumoase, iar parul nu face decat sa incurce toate planurile.

Da, acum te poti pregati de sezonul cald asa cum trebuie efectuand o procedura de epilare exact ca la salon.

Cum sa te epilezi acasa ca un specialist

Optand pentru epilarea acasa poti beneficia de mai multe avantaje decat in cazul unei epilari la salon. Primul avantaj pe care il sesizam cu ochiul liber este resursa de timp economisita. Fiecare specialist foloseste propriile sale tehnici, unii fiind mai profi, altii mai putin, ca in orice domeniu de infrumusetare. Astfel, cu o documentare riguroasa, poti apela la propria ta indemanare si sa economisesti timp, programari si esecuri. Totodata, e de la sine inteles si economia financiara pe care o poti face.

Si totusi, cum poti avea parte de un ritual de epilare ca la salon? Extrem de simplu! Intai trebui sa-ti stabilesti metoda de epilare care te avantajeaza cel mai bine. Poti opta intre epilarea cu ajutorul IPL si cea cu ajutorul unui epilator clasic. Gestioneaza-ti eficient resursele si analizeaza cat mai multe impresii pentru a face o investitie corespunzatoare si adecvata. Nu te orienta catre aparate foarte ieftine ce pot fi “de unica folosinta” in ciuda pretului mic si a specificatiilor tehnice extraordinare.

Daca esti un om al clasicului, atunci sigur nu vei da gres cu epilarea cu ceara unde, singurele resurse pe care vei fi nevoit sa ti le achizitionezi frecvent (o data pe an sau chiar mai bine) sunt aceste accesorii epilat diverse, uleiuri, spatule, suporti, solventi, precum si acesti dezinfectanti instrumentar.

Inainte de inceperea oricarei sesiuni de epilare aminteste-ti sa verifici daca ai finalizat cu succes toate operatiunile pana la acea vreme. In functie de specificul ei, epilarea poate necesita timp special, dedicat sinu o atentie distributiva. Intotdeauna hidrateaza-ti bine pielea inainte de a incepe procesul si/sau respecta indicatiile de pe ambalajele produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.