Cum alegem cele mai potrivite genti barbati?

0

Salutare și bine ați revenit! Știu că suntem în luna femeii, dar cu toate acestea asta nu înseamnă că nu putem cumpăra produse și pentru noi. Nu mă înțelegeți greșit, apreciez femeile din viața mea, dar cu toate acestea consider că ele pot fi apreciate și în alte zile, nu doar de 1 și 8 Martie. Tocmai de aceea cumpăr cadouri pentru ele, ori de câte ori simt nevoia și nu în zilele în care toată lumea face asta. Luna aceasta mi-am propus să cumpăr mai multe produse pentru mine și mai exact să adaug pe lista de cumpărături mai multe genti barbati.

Știu că poate părea ciudat ca un bărbat să cumpere genți, dar eu consider că în foarte multe momente chiar și noi avem nevoie de ele. În articolul de astăzi vă voi da exemplu de câteva situații și de câteva genti barbati care ne pot fi de ajutor. Toate produsele prezentate în articol sunt disponibile pe neer.ro. Acest site mi-a atras atenția în special datorită prețurilor foarte mici pe care le practică, dar și datorită numărului mare de produse pe care îl avem la dispoziție.

2 tipuri de genti barbati care nu trebuie să ne lipsească

Am ales doar 3 genți deoarece aș vrea să vă povestesc mai multe despre fiecare produs în parte și despre motivul pe care l-am ales. Desigur numărul genților care pot fi achiziționate de pe acest site este mai mare și tocmai de aceea vă recomand să le vedeți pe toate înainte de a lua o decizie. Veți vedea că fiecare model vă oferă ceva special.

·         Geantă de Călătorie pentru Bărbați

genti barbati

Mi-a plăcut această geantă deoarece permite transportul mai ușor a laptopului și a tabletei, dar și pentru că permite încărcarea ușoară și sigură a tuturor dispozitivelor. Este geanta perfectă pentru orice călătorie, doar așezi lucrurile în ea și poți pleca la drum. În plus îmi place că nu este foarte incomodă, nu este genul acela de geantă care ocupă tot spațiul în mașină, atunci când pleci la drum. Există patru culori pe site, deci vom avea de unde alege. Eu prefer culoarea neagră, deoarece nu trebuie să mai îmi fac griji cu privire la asortare.

·         Borsetă în stil casual pentru bărbați

Genti Barbati

Poate o să par de stil vechi, dar eu încă ador borsetele. De câte ori merg la cumpărături prefer să am alături o borsetă, decât să am portofelul. Acest lucru îmi inspiră mai multă siguranță și în plus este mult mai ușor de cărat, în special atunci când ai multe plase în mâini. Îmi place însă că modelele de borsete s-au adaptat la cerințele tinerilor. Mai exact modelul de mai sus are o gaură special creată pentru a scoate căștile. În felul acesta telefonul va rămâne în borsetă și nu va mai exista riscul ca el să ajungă pe jos.

Voi spre ce genti barbati v-ați îndrepta? Contează și culoarea genților sau doar funcționalitățile lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.