Extensiile de par de la Zen va ofera beneficii multiple

0

Multe vedete opteaza pentru aceste extensii de par natural Zen deoarece acestea sunt produse natural care le face sa arate minunat. Acestea au un aspect placut si un plus de volum si depasesc cu mult nivelul asteptarilor chiar si celor mai pretentiosi clienti. De-a lungul timpului Zen a reusit sa-si castige o reputatie excelenta in domeniul frumusetii. Acum este momentul ideal sa apelati la acest truc de frumusete pentru a obtine un par bogat si matasos.

Aveti la indemana o oferta destul de vasta de unde puteti alege o varietate de extensii de par de la Zen. Acestea difera in functie de modul lor de constructive si tehnica de atasare insa calitatea parului folosit ramane aceeasi. Si pentru ca nu este o limita impusa puteti opta pentru extensii de par in toate culorile, formele si lungimile. Ultimul trend este reprezentat de extensiile cu adeziv insa pentru cei cu pielea mai sensibila se recomanda extensiile de par fara clipsuri care rezista in jur de 6 luni.

Extensiile de par cu adeziv se aplica doar dupa ce parul este curat si uscat, direct la radacina firelor de par, insa deasupra parului natural printr-o metoda numita micro-bonding. Este nevoie de o atentie marita pentru a nu atinge pielea scalpului si a o fixa corect.

Adezivul este fie pe baza de rasina pe baza de cheratina sau pe baza de ceara. Cele cu cheratina nu afecteaza firul de par, sunt foarte rezistente dat fiind faptul ca adezivul este mult mai gros. Cele pe baza de ceara se aplica la fel, la radacina parului, fara a atinge scalpel insa reista mai putin deoarece adezivul este dizolvat  in timp dupa spalarea cu sampon si balsam.

Daca alegeti extensiile de par impletite veti vedea ca se aplca foarte rapid pentru ca o suvita subtire din parul natural este impletita in spic de-a lungul capului apoi de ea sunt prinse extensiile. Aceasta repezinta optiunea ideala daca nu vrei ca parul tau sa fie afectat de diversi adezivi, insa trebuie sa ti cont si de faptul ca impletitura se poate slabi cu timpul iar odata la 2-3 luni trebuie refacuta.

Extensii de par clip-on este o metoda si mai rapida pentru ca de data asta o poti face tu singura acasa, fara sa mai ai nevoie de ajutorul unui stilist de performanta.

 Clipsurile sunt foarte micute, se prind usor de parul natural si sunt acoperite perfect fara macar sa iti dai seama ca exista. Singurul inconvenient este ca odata cu venirea noptii cand va ouneti la somn, trebuie luate jos dar si inainte de a spela parul. Vestea buna este ca se pun usor la loc si puteti schimba mereu modelul si culoarea, pentru a-i umi pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.