Produse ideale pentru igiena de top

0

 

 

Igiena este un lucru foarte important. Indiferent ca vorbim despre igiena de la locul de munca sau igiena de acasa, nu trebuie sa ne zgarcim atunci cand vine vorba despre porduse speciale pentru a mentine un grad de curatenie cat mai ridicat. Nu numai curatarea in profunzime a casei, a biroului, a cabinetului medical este prioritara, ci si igiena personala.

Spalatul pe maini este unul din cele mai importante lucruri. Inca de mici trebuie sa deprindem acest obicei sanatos si care ne poate salva si viata. Exista chiar si campanii la nivel national care promoveaza spalatul pe maini, pentru ca, trebuie sa recunoastem, sunt persoane care inca, in acest secol, nu considera ca acest lucru este important. Ce este mai trist, este faptul ca, chiar si in spitale, mai exista personal care nu se spala corespunzator pe maini. Asta poate inseamna un risc si mai crescut de a contamina pe cineva, uneori chiar si cu un virus mortal. Prin spalarea mainilor se indeparteaza de pe maini, pe lanaga mizerie, si anumite microorganisme.

Mainile se pot igieniza cu sapun sau dezinfectanti speciali. Pentru cei care lucreaza in medii cu un puternic risc de contaminare, este recomandata mai mult decat spalarea cu apa si sapun din comert. Este nevoie de o igienizare mult mai profunda. Exista chiar proceduri intregi, prezente in legislatie, ce fac referire la felul in care trebuie sa va curatati, cum si ce fel de dezinfectanti trebuie folositi pentru o spalare corespunzatoare a mainilor. In spitalele de stat, depinde, desigur, de serviciul administrativ si de rezultatele licitatiilor. Insa, daca ai o clnica privata, iti poti alege dezinfectantii si sapunurile pe care sa le folosesti.

Printre cele mai renumite brand-uri din lume este Tork. Astfel, dezinfectanti maini Tork pot fi achizitionati de la magazinul Sanito.ro. Acesta este un magazin de specialitate, cu peste 13 ani vechime in domeniul dezinfectarii, igienizarii si a produselor speciale de curatenie folosite pentru profesionisti si nu numai. Aceste produse igienice Tork previn sau micsoreaza gradul de raspandire al maladiilor. Dezinfectantii nu se folosesc cu apa, insa au capacitatea de a distruge 99,9 dintre bacterii. In plus, formula acestor dezinfectanti speciali de la Tork nu usuca pielea. Sunt recomandati in tot felul de clinici sau unitati sanitare (chiar si cele veterinare), dar si in alte domenii precum cel alimentar, gradinitie, scoli, spatii publice, in general.

Daca doresti sa folosesti un sapun Tork de calitate, trebuie sa stii ca acesta are mult mai multe calitati fata de un sapun normal, din magazin. In plus, majoritatea sapunurilor au o formula cremoasa si un miros discret, insa foarte placut. Este recomandabil pentru grupurile sanitare comune (mall-uri, institutii, etc.) dar si pentru uzul casnic. Produsele Tork sunt cunoscute pe tot globul pentru eficienta lor si rezultatele pe care le ofera. Nu sunt produse de duzina, pe care sa le gasesti pe rafturile magazinelor, ci produse, asa cum subliniam mai sus, folosite in toate domeniile unde exista risc de contaminare sau unde este un trafic intens. Asadar, poti alege fara probleme produsele Tork de la Sanito.ro pentru o igiena de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.