Fiecare dinte reprezinta o inginerie intreaga

0

Analizand componentele dintelui si rolul sau estetic si in masticatie ne dam seama ca in spatele simplitatii cu care este etichetat sta o adevarata inginerie. Abia cand am ajuns la stomatolog mi-am dat seama ca dintele are o radacina care il fixeaza in gingie, fatete, pulpa si canale.

In timp ce asteptam sa mi se faca implant dentar am inteles cata stiinta, materiale si munca se depun ca eu sa plec cu dantura intreaga acasa.

Mai intai trebuie sa aiba loc consultatia. Fiecare dinte este luat in parte, analizat indelung sa fie depistate chiar si fisurile minuscule.

Apoi se trece la analizele obligatorii. Medicii doresc sa stie totul despre pacient: viteza de coagulare a sangelui, eventuale alergii, tensiunea, daca sufera de diabet sau de alte boli grave. Abia dupa momentul adevarului (verificat stiintific, medicinii nu se limiteaza la declaratiile pacientilor) se face planul de tratament si se trece la aplicarea acestuia.

Stomatologul este mereu alaturi de pacient punandu-si toata empatia si priceperea profesionala in slujba acestuia.

Mai intai radacina din titan a dintelui este fixata in gingie. S-a ales acest material fiindca este foarte rezistent si acceptat de organism fara probleme. Apoi se reconstituie corana dentara din cele mai bune materiale, la culoarea dintilor. Evident ca ati inteles cata munca sta in spatele acestei metode de restaurare si ca evaluati corect costurile materialelor si aparaturii din dotare. In ciuda faptului ca clinica are cheltuieli mari de intretinere si ca investeste permanent in echipamente, consumabile si aparatura, implanturile sunt in acest moment la reducere ca toti cei care au nevoie sa beneficieze de ele.

Profitati de aceasta inventie epocala care inlocuieste dintii pierduti cu altii reconstituiti cu fidelitate dupa cei naturali, fiindca stramosii nostri ar fi dat mult sa scape de clasica si incomoda proteza!

In spatele fiecarei lucrari stomatologice sta o intreaga inginerie, de aceea trebuie sa intelegem ca preturile nu sunt asa de mari, pe masura eforturilor conjugate ale atator specialisti ca noi sa avem dinti frumosi, cu care sa muscam dintr-un mar si sa vorbim clar.

Clinica Cris-smile.ro ne asteapta sa ne albeasca dantura, sa ne implanteze dinti in locul celor cazuti, sa aiba grija de dantura noastra!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.