Orice cladire, indiferent de destinatia ei, are nevoie periodic de o curatenie temeinica. Daca pentru curatenia din locuinele proprii mai putem folosi produse clasice, cand vine vorba despre institutii publice, cladiri de birouri, spitale, clinici medicale, hale industriale, restaurante si asa mai departe, trebuie sa folosim detergenti profesionali, aspiratoare profesionale si multe altele. Acest lucru este necesar pentru ca in astfel de locuri bacteriile si germenii sunt mai numerosi, iar traficul este mult mai intens. In locuinta proprie astfel de lucruri sunt controlate, insa, intr-o cladire unde intra si ies zeci sau sute de persoane, atentia acordata curateniei trebuie sa fie mult mai mare pentru a nu pune in pericol sanatatea angajatilor, dar si clientilor, vizitatorilor sau pacientilor.

 

Ce brand alegem?

 

Produsele profesionale nu pot fi achizitionate de la magazinul din colt, ci este bine sa le luam de la furnizori autorizati, cu experienta in domeniu. Asta pentru ca doar astfel de furnizori detin produse speciale, cu spectru larg de actiune si eficienta de 100%. Un asemenea magazin este echipamentcuratenie.ro. Pe acest site, puteti gasi, de exemplu, produse Tork recunoscute in intreaga lume pentru eficienta si calitatea lor.

Tork este un brand de la Essity, o mare companie fondata in 1929, in Suedia, ce a inteles necesitatea unui grad de igiena corespunzator. Brand-ul ofera solutii complete in domeniul igienei si al curateniei, avand produse precum: hartie igienica, dezinfectanti de maini, dispensere, produse de curatare etc. Clientii sunt adevarati profesionisti care au stiut sa aprecieze calitatea de necontestat a produselor Tork. Aceste produse sunt disponibile si la noi in tara si, asa cum spuneam, echipamentcuratenie.ro le furnizeaza la preturi mai mult decat acceptabile.

 

De ce ar trebui folosite produsele Tork?

 

Asa cum spuneam, in cladirile mari, cu un numar mare de persoane ce muncesc sau tranziteaza locul respectiv, este nevoie de o igiena cat mai ridicata. Este, desigur, un lucru dificil sa tii sub control aceste spatii imense, insa cu produsele potrivite, misiunea nu mai este atat de grea. De exemplu, atunci cand vine vorba despre angajati, prin implementarea unei strategii de igienizare si curatare profesionala, in birou sau orice alata insititutie ori cladire, acestia vor da mai mult randament la locul de munca si nu vor mai fi atatea cazuri de concedii medicale sau oameni bolnavi in cladire. Locul cel mai vulnerabil il reprezinta toaletele. Aici trebuie pastrat un grad foarte ridicat de igiena. Desigur, mai tine si de educatia persoanelor care o folosesc. Insa, pentru a fi sigur ca intr-o baie folosita de mai multe persoane nu lipseste nimic, orice manager, patron sau proprietar poate achizitiona produse speciale de la Tork.

Asadar, se pot amplasa dispensere pentru hartie, dozatoare pentru sapun, cosuri speciale sau uscatoare de maini. Sapunul trebuie sa fie unul foarte bun, cu puternice calitati dezinfectante. Pentru toalete, este mult mai indicat sa fie achizitionate capace cu folie igienica.

Nu trebuie neglijat, sub nicio forma, acest aspect important. Magazinul online echipamentcuratenie.ro, pe langa astfel de produse profesionale, va ofera o experienta de peste 12 ani in acest domeniu si consultanti ce stau la dispozitia clientilor noi si vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.