Aschia nu sare departe de trunchi

0

 

 

 

Aceasta vorba populara este pe cat se poate adevarata, deoarece fiul meu cel mic, care tocmai a implinit 7 ani, ma imita in aproape toate obiceiurile mele. De cand m-am angajat sofer pe camion, colectia lui de jucarii consta doar in camione si utilaje mari,deoarece isi doreste sa fie ca mine. Nu este un lucru rau, deoarece seara ne jucam impreuna cu camioanele.

Insa, de cand am inceput noul job, stau tot mai rar acasa si a trebuit sa caut alte metode pentru a-l face sa se simta in centrul atentiei. Inainte sa plec in cursa mea externa, m-am gandit sa gasesc jocuri online pentru fiul meu, deoarece acestea ii vor da senzatia ca se implica si va uita de faptul canu sunt acasa.

 

Un prieten mi-a recomandat site-ul hepy.ro, deaorece acelasi lucru l-a facut cu copiii lui si a functionat.

 

Pe site-ul hepy.ro, copiii pot sa incerce o multime de jocuri interesante, insa categoriile care mi-au castigat interesul au fost cele cu jocuri cu tiruri si jocuri cu camioane.

 

Asta m-a interesat de la bun inceput. Inainte sa il las pe fiul meu sa se joace, am incercat persoanal o duzina din fiecare joc si am ramas foarte multumit. Jocurile nu sunt grele, iar grafica este foarte prietenoasa. Jocurile, in sine, ofera jucatorului o senzatie de autenticitate, insa nu va scoate scenariul din contextul lumii virtuale. Nu exista semne sau limbaj vulgar, care sa afecteze buna crestere a copilului.

 

La scurt timp mi-am intors fiul catre aceste jocuri online, iar reactia luia  fost, inca de la inceput, una pozitiva. A fost foarte incantat sa afle de existenta acestor jocuri si, in scurt timp, a reusit sa invete sa controleze jocul.

 

Jocurile sale preferate cu camioane sunt cele incare trebuie sa parcheze camionul si cele in care sunt implicate curse de camioane. Hepy.ro ofera o varietate de jocuri pentru copii, care ii ajuta sa depaseasca unele momente si sa se relaxeze. De asemenea, unele jocuri ajuta chiar si la educarea copiilor in ceea ce priveste o meserie sau cum functioneaza anumite lucruri. In cazul fiului meu, a inteles cumse circula pe strada si care sunt partile importante ale unui camion. Acum, cand ma intorc acasa din cursa, nu sunt singurul care are ceva de povestiti, fieul meu se ia la intrecere cu mine la povesti de soferi.

Recomand site-ul hepy.ro pentru a descoperi cele mai frumoase jocuri cu camioane!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.