Covoare de interior pentru magazinul tau

0

 

Dupa o lunga cariera in vanzari bancare, am decis sa imi deschid propriul business si sa infiintez un magazin de jucarii in interiorul mall-ului din orasul meu. Din punct de vedere al constructiei, tot ce mi-a ramas de facut a fost sa cumpar rafturi pentru marfa si presuri de intrare.

 

Fiind familiarizat cu presurile de la banca, am decis ca voi achizitiona tot de pe site-ul covoare-profesionale.ro, deoarece prezinta o gama de produse foarte mare, iar preturile sunt printre cele mai convenabile. Covoare-profesionale.ro este un magazin online, destinat profesionistilor care doresc sa isi amenajeze localul conform regulilor de baza pentru igiena, dar si pentru a oferi clientilor un aspect placut in sediu.

 

Din fericire site-ul covoare-profesionale.ro acopera o gama foarte mare de produse iar magazinul comercializeaza covorase interior, de foarte buna calitate.

 

Din aceasta gama puteam sa aleg orice produs, insa m-am oprit la modelul de pres de interior Polyplush, de la producatorul Notrax. Fiind familiarizat cu produsele Notrax, a fost alegerea cea mai buna, deoarece produsele lor sunt facute sa reziste si detin si un aspect foarte placut.

 

Acest covoras este compus din material Decalon 100%, suportul covorasului este din vinyl negru, pentru a oferi un suport mai bun atunci cand trecatorii il calca. Greutatea firului este de 700gr/mp, greutatea totala de 3.2kg/mp si inaltimea totala de 6.5mm.

 

Presul Polyplush este foarte rezistent impotriva incendiilor, fiind produsul ideal chiar si in locuri precum bucataria.

 

Modelul pe are l-am cumparat, are dimensiunile de 90cm x 305cm, dimensiunea ideala pentru a acomoda doi sau trei clienti deodata, atunci cand doresc sa intre in magazin.

 

Acest pres nu este dedicat doar magazinelor, ci poate fi amplasat la intrare in scoli, teatre, restaurante si, de ce nu, in locuinta proprie.

 

Este un produs de calitate, care nu necesita o investitie foarte mare, pe care orice magazin care se respecta, ar trebui sa il incorporeze la intrare. Avantajul de a detine un covor de interior, aspectuos este ca va atrage clientii si va lasa o impresie buna.

 

 

Consider ca am facut o alegere buna  in a cumpara de pe covoare-profesionale.ro, deoarece magazinul este specializat in comercializarea articolelor din aceasta gama.

Pe site-ul lor mai putem gasi si alte produse precum:

 

  • Covoare profesionale
  • Covorare pentru intrare
  • Stergatoare porfesionale
  • Covorase industriale
  • Covoarase pentru exterior
  • Covorase absorbante
  • Covorase dezinfectante

 

Am fost atat de multumit de covorul pe care l-am comandat de pe site-ul lor, incat am decis ca voi mai adauga inca doua covoare in magazin, deoarece va arata mai aspectuos, iar faptul ca este pentru copii, va crea o atmosfera si mai familiara pentru cei mici.

 

Este foarte usor sa amenajezi un magazin, ca la carte, fara sa cheltui foarte mult, iar investitia va fi scoasa in cel mai scurt timp.

 

Recomand, cu incredere, produsele de pe magaiznul online covoare-provesioanle.ro, deoarece ofera cea mai variata gama de produse pentru nevoile tale. De asemenea, produsele de pe site-ul lor ofera si preturi foarte avantajoase pentru produse de top, folosite in industriile grele, precum industria mecanica, chimica si farmaceutica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.