Locuiesc intr-o zona in care se practica foarte mult agro-turismul. Cum aveam o casa foarte mare, mostenita de la bunica, am decis sa o renovez si sa o transform intr-o pensiune care avea sa imi aduca si o ocupatie frumoasa dar si un venit lunar bun. Asa ca, m-am pus pe treaba si in cateva luni am reusit sa fac totul sa arate ca in povesti. Am ales mobilier din lemn masiv, lumini odihnitoare, televizor in fiecare camera, bai moderne si care sa ofere tot confortul turistilor, o bucatarie echipata unde aveam sa pregatesc preparate traditionale, cu produse din curtea din spatele pensiunii.

Pentru ca imi doream pe langa parchet, si niste covoare, m-am gandit indelung ce sa aleg. Daca in camere mergea sa pun covoare normale, la receptie si in zona unde se servea masa, dar si in exterior, la intrare, trebuia sa iau ceva rezistent si usor de curatat.

Fiind o zona de munte, ploua adesea si ma gandeam cu groaza ce ar fi insemnat sa bag putin noroi intr-un covor tesut in casa. Asa ca, informandu-ma pe internet, am gasit magazinul de specialitate, covorare-profesionale.ro. Aici sunt comercializate covorase interior, exterior dar si personalizate. Acestea nu sunt covoarele traditionale. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida, vinil si multe alte materiale rezistente la murdarie, trafic intens si la uzura. In plus, aceste covoare se curata extrem de usor, pentru majoritatea fiind folosit doar jetul de apa si detergent.

Cele de interior au un aspect placut, culorile sunt foarte frumoase si marimile sunt in functie de spatiul pe care trebuie sa il acoperi. Atat cele interioare si, cu precadere, cele din exterior rezista la umezeala si la variatii de temperatura. Asa ca, acestea sunt alegerea perfecta pentru a o afacere ca a mea.

In plus, pentru bucatarie, m-am hotarat sa comand si covoare dezinfectante, astfel incat sa asigur o igiena corsepunzatoare locului unde se prepara mancarea. Acum pensiunea mea arata extraordinar de frumos. Desi nu am decat 3 stele, toti turistii sunt multumiti de servicii, curatenie si de aspectul pensiunii. Cei mai multi mi-au zis ca vor reveni si ca pensiunea ar trebui sa aiba, cu siguranta, 5 stele.

Recomand, cu mult drag, magazinul online covoare-profesionale.ro. Aici puteti gasi produse pentru orice tip de utilizare si indiferent de domeniul in care activati. Covoarele dezinfectante, pe care eu le-am folosit in bucataria pensiunii, pot fi folosite si in uniatile sanitare pentru ca au rol antibacterian si sunt atat de subtiri incat nu este greu sa treaca scaunele speciale sau paturile pe roti, speciale pentru operatii.

Inclusiv pentru cei care au hale si depozite cu uz industrial, se pot achizitiona covoare speciale, care rezista pentru mult timp la traficul intens sau alte actiuni care ar putea, in mod normal, sa deterioreze un covor care nu este conceput special pentru asa ceva.

Covoarele de interior, pe care le-am achizitionat, le-as recomanda inclusiv in cladirile administrative sau mall-uri pentru ca sunt, de asemenea, foarte rezistente si pot sa spun ca ar da un aspect mult mai placut imaginii locatiei respective.

 

Dupa mine, printre cele mai furmoase sunt acele covoare de interior texwell super. Voua care va plac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.