Mondaine A400.30351.11SBA Simply Elegant 36mm 3ATM

0

 

 

Noua colectie a brandului Mondaine este intitulata Simply Elegant, colectie ce este conceputa intergal in spiritul stilurilor erei contemporane. Compania Mondaine este cunoscuta pe suprafata intregii planete pentru designul inovativ al cadranelor ceasurilor pe care le produce.

Ceasurile lansate de brandul Mondaine sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse pe care le puteti achizitiona intr-un numar extrem de vast de stiluri si culori.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este de culoare argintie, indicatorii ceasului au culoarea neagra iar display-ul ceasului analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral antireflex, un tip de cristal ce este tratat chimic pentru a ii creste rezistenta la lovituri.

Carcasa ceasului are culoarea argintie, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 26 mm, ceasul mai are baterie incorporata, grosimea ceasului masoara doar 6 mm, iar odata cu achizitionarea Mondaine, Simply Elegant A400.30351.11SBA, va sunt oferiti automat doi ani de garantie.

Carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM. Datorita acestui fapt, va informam ca ceasul suporta interactiunea cu ploaia dar doar la un nivel de interactiune accidental.

Ceasul dama Mondaine Simply Elegant A400.30351.11SBA este un brand cunoscut exclusiv pentru designul simplist al ceasurilor pe care le produce.

Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o alegere inteleapta datorita raportului calitate / pret excelent, beneficiu ce a facut aceste mecanisme cunoscute international.

Bratara ceasului dama Mondaine Simply Elegant A400.30351.11SBA este confectionata din piele vopsita, bratara este costitutita dintr-un mix intre culorile alb si rosu, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara masoara in lungime 200 mm, iar in latime 20 de mm, caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul data, afisajul zilelor saptamanii si afisajul ore. Nu ezitati sa cumparati ceasuri de pe Ceasmania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.