Ce luam cu noi in valiza pentru mare

0

Trebuie sa fim sincere si sa recunoastem ca, atunci cand mergem la mare, nu o facem numai pentru a ne bronza si a profita de valurile inspumate. Majoritatea dintre noi o fac si pentru a-si etala cele mai frumoase tinute. Cred ca peste 80% dintre doamne si domnisoare isi fac cel putin o achzitie sau doua pentru garderoba de concediu. Nu este un lucru rau si este dreptul fiecareia dintre noi sa se simta frumoasa si admirata.

Dar, ce sa luam cu noi ca sa stralucim la mare? In primul rand, nu trebuie sa va lipseasca unul sau doua costume de baie. De la magazinul Answear puteti comanda costume de baie online, din doua piese sau intregi, la preturi foarte bune si de la firme renumite precum Adidas, Cardio Bunny, Tommy Hilfiger, Lorin si multe altele. In functie de ceea ce vi se potriveste, puteti alege costumul ideal, adaptat siluetei. Daca aveti putina burtica este indicat sa purtati un costum intreg pentru a nu lasa colacelul sa se vada. Insa, daca silueta dumneavoastra este una de invidiat, purtati cu incredere un costum sexy, din doua piese.

Ce mai luam in valiza? Nu uitati de rochii. De exemplu, o rochie galbena de pe answear.ro este un must al acestei veri, deoarece galbenul va pune in evidenta bronzul si, daca aceasta este un model lejer, vaporos, se poate adapta indiferent de silueta si kilogramele pe care le aveti.

De asemenea, in valiza mai punem o palarie pentru a ne proteja capul, ochelari de soare pe care ii putem achizitiona tot de la Answear, creme de plaja si dupa plaja. Geanta pentru mare trebuie sa fie una cat se poate de incapatoare dar nu ezitati sa aveti cu dumneavoastra si o geanta mai mica, pentru a iesi la restaurant sau la o plimbare. Daca mergeti intr-o statiune cu multe petreceri pe plaja, gen Vama Veche sau Costinesti, o gentuta tip postas, in stil boho chic, este extrem de practica si frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.