Importanta dezinfectarii mainilor

0

 

 

Cu siguranta, fiecare persoana ar trebui sa cunoasca normele de baza ale unei igiene corporale. Insa, nu toti decid sa pastreze aceste norme iar noi, cei care tinem la igiena si curatenie, trebuie sa fim intotdeauna vigilenti.

 

Barbatii acumuleaza mult mai multe bacterii pe maini decat femeile, deoarece acestia au obiceiul de a da mana cu alti barbati in semnde respect. Desi gestul este perfect onorabil, de multe ori se face cel mai mare schimb de bacterii.

 

Mainile sunt primele care intra in contact cu aceste bacterii, deoarece deschidem usi, atigem lucruri in locuri publice si multe alte actiuni care duc la acumularea bacteriilor pe maini.

 

Dar, exista o metoda de a elimina acest risc de a sta mereu murdar pe maini, folosinddezinfectanti Sano pentru o igienizare mai buna.

 

Sano este un brand de produse casnice ce cuprinde o categorie foarte vasta de detergenti, dezinfectati, articole de menaj si produse de curatenie.

 

Aceste produse le gasim doar pe site-ul Sanito.ro, un mgazin online dedicat vanzarii acestor produse utile pentru casele noastre.

 

Dezinfectantul gel Sano cu Aloe Vera este similar cu ceea ce chirurgii folosesc in spitale in inainte de ntra in operatie.

Acest gel vine intr-un recipient de 100 ml iar printre multele sale calitati se numara:

 

  • Vitamina E
  • Vitamina E+A
  • Formula cu alcool pentru igiena mainilor ce nu necesita apa pentru curatare

 

Acest gel va lasa o senztie foarte placuta mainilor, deoarece formula sa catifeleaza piela lasand o senzatie de prospetime.

 

Folosirea acestui gel este indicata in orice moment al zilei, deoarece, prin forma sa cu alcool, va tine la distanta orice posibila infectie cu bacteriile de pe obiectele straine.

 

Acest gel este recomandat si copiilor atunci cand nu sunt acasa si nu pot avea posibilitatea de a spala mainile inainte de masa.Cateva picaturi dinacest gel vor rezolva situatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.