Service si piese auto Ford originale, pentru drumuri sigure.

0

Inainte de orice drum lung de exemplu, plecarile in vacanta, este ideal sa aveti in vedere verificarea autoturismului domneavoastra.Aceasta este necesara in special in cazul masinilor care au deja o anumita varsta, deoarece nu se stie niciodata ce se afla pe dedesubt.
Principala atentie trebuie acordata sistemului de franare, de alimentare si sistemului electric dar si al directiei, fiind absolut necesara functionarea in proportie de 100%. Orice defectare a acestor sisteme si nu numai, poate duce la incidente cu urmari tragice, de aceea este mai bine sa prevenim.
Daca esti proprietarul unui autoturism marca Ford, trebuie sa stii ca poti avea incredere intr-o echipa de mecanici, profesionista si dedicata muncii sale.
La Altgrad auto, veti gasi cele mai bune serivicii de reparatii si piese Ford originale originale si nu numai. Indiferent de modelul autoturismului dumneavoastra, fie ca este mai vechi fie ca este nou, orice problema va fi depistata si rezolvata in cel mai scurt timp cu costuri minime.
Avand o vasta experienta in domeniul mecanicii in special al autoturismelor Ford, acestia pot rezolva orice problema indiferent de natura acesteia si anume: reparatii motor, transmisie ambreiaj, cutie viteze, reparatii frane, directie, suspensie, electrica auto, diagnoza computerizata, tester, service roti.
Aceste service Ford Bucuresti este localizat pe Bulevardul Iuliu Maniu 425- 431, sector 6, pod Bucuresti-Pitesti in Complex Helios. Pentru orice informatii puteti accesa site-ul acestora iar pentru orice nelamurire puteti apela cu incredere numarul de telefon sau printr-un mesaj la adresa de email, afisate pe site.
Cu o simpla vizita la acestia veti putea pleca oriunde fara grij, avand siguranta ca masina dumneavoastra a fost verificata de niste profesionisti care stiu ce fac. Uitati de service-urile imporvizate din garajul de la coltul strazii si alegeti siguranta pentru pentru dumeavoastra si familia dumneavoastra cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.