Nu ezitaţi să optaţi pentru o hală semirotundă

0

Halele semirotunde reprezintă un grup de clădiri cu scop variat (sport, industrial, producție, logistică și facilități similare). Astfel de clădiri sunt destinate unei soluții pe termen mediu, pe termen lung și, în unele cazuri, permanente atunci când aveți nevoie de spațiu suplimentar.
Avantajul halelor semirotunde este asamblarea și dezasamblarea ușoară, deoarece sunt mobile, oferind o utilizare maximă a spațiului, preț rezonabil și posibilitatea extinderii ulterioare. Halele semirotunde prefabricate încep să fie din ce în ce mai căutate. Când condițiile se schimbă pe piață, este necesar să se treacă la o nouă producție.
O hală semitorundă poate fi utilizată în agricultură pentru a servi ca adăposturi pentru mașini și alte echipamente. Datorită sistemelor moderne de climatizare există un climat interior mai bun decât în clădirile vechi din zidărie. Se pot construi hale semirotunde care să servească pentru hangare pentru aeronave mici, se pot adapta la lățimea ușii.
Hale semirotunde- tipuri
⦁ Săli de producție
⦁ Depozite
⦁ Hale agricole
⦁ Hangare
O hală semirotundă este fabricată și furnizată conform dorințelor dvs., cu diferite acoperișuri realizate în conformitate cu scopul construcției.
Costurile reduse de construcție și simplitatea halelor semirotunde reprezintă un mare avantaj, deoarece componentele sunt prefabricate și asamblate la fața locului. Costurile reduse de întreținere, stabilitatea excepțională, siguranța și soliditatea materialelor, capacitățile de izolare, acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care halele semirotunde din oţel le au asupra altor metode de construcție.
Această metodă de construire garantează longevitatea halei metalice, întreținerea ușoară și mai ieftină, siguranța, dar și îndeplinirea termenelor limită și îndeplinirea criteriilor estetice. Halele semirotunde prefabricate pot fi extinse, modernizate și îmbunătățite, iar cerințele specifice ale clienților sunt relativ ușor de îndeplinit.
Halele semirotunde au o întreagă gamă de avantaje în comparație cu clădirile tradiționale. Cele mai importante avantaje includ asamblarea lor simplă și în special rapidă, precum și eventuala dezasamblare a acestora. În general, asamblarea unei hale semirotunde pe o substructură pregătită durează între una și trei săptămâni, în funcție de mărimea acesteia. Timpul reprezintă bani, iar flexibilitatea construcției de hale metalice este adesea principalul motiv pentru achiziționarea lor.
Celelalte motive includ prețul rezonabil al acestor hale semirotunde în comparaţie cu clădirile tradiționale, întreținerea redusă, durata lungă de viață, posibilitatea extinderii halelor existente și cerințele minime pentru ajustarea terenului.
O hală semirotundă se potriveşte exact ideilor și nevoilor dvs. Toate halele semirotunde prefabricate pot fi echipate cu mai multe accesorii diferite.
Structurile din oțel sunt mult mai ușoare decât betonul, ceea ce înseamnă că pregătirea bazelor și fundațiilor este mai ușoară și mai rapidă. Oțelul este ecologic și permite soluții tehnice optime în domeniul esteticii. Oțelul este un material cu posibilități expresive bogate și caracteristici tehnice importante. Structurile Frisomat sunt galvanizate la cald și astfel protejate împotriva coroziunii. Se poate oferi, de asemenea, fundații de beton adecvate (individuale sau regulate) pentru spații mai mari.
De ce să construiți o hală semirotunda?
⦁ Este economică (până la 50% mai ieftin decât o construcție din beton).
⦁ Balansul bun al capacității de încărcare și al greutății structurii.
⦁ Cost redus și întreținere ușoară.
⦁ Durată lungă de funcționare.
⦁ Posibilitatea schimbării și modernizării.
⦁ structură din oțel poate fi reciclată și nu poluează mediul.
⦁ Oțelul este inofensiv și fără substanțe chimice adăugate.
⦁ Instalare rapidă la costuri reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.