Acum oricine iși poate permite serviciile unui print digital

0

 

Printul digital produce imprimări vibrante de înaltă calitate care pot fi utilizate pentru practic orice produs.Pe măsură ce ritmul printului digital se accelerează, producția trebuie să se afle acum în centrul procesului creativ. De la început până la proiectare și livrare, Tipografia Global Print oferă cele mai bune servicii.

Imprimarea atrage atenția asupra simțurilor și permite o conexiune emoțională, indiferent dacă este vorba de decor, ambalare sau imprimare focalizată pe vânzare cu amănuntul. Și consumatorii schimbă modul în care iau deciziile de cumpărare, modul în care se angajează cu mărcile și modul în care își investesc timpul.Capacitățile unice și nivelul îmbunătățit al calității printului digital au făcut acest proces un instrument important.

Imprimarea digitală realizată de o tipografie produce rezultate de înaltă calitate pe orice suport rigid sau flexibil. Mai important, un print digital oferă multe avantaje, în special pentru companiile mai mici, deoarece exista oferte diferite cu preturi print digital pentru orice buzunar.

Printul digital a provocat o schimbare în lumea imprimării, făcând imposibilul să devină posibil. A adus cu el soluția exactă pe care mulți clienți doar visau să o facă și le-a oferit o opțiune viabilă de imprimare.

Printul digital oferă designerului mai multe opțiuni de substraturi de imprimat datorită imprimării fără contact. Acest lucru elimină denaturarea imaginilor care apar în procesul analogic.

Cumpărătorii îşi doresc preturi print digital cât mai reduse și, prin urmare, impulsionează dezvoltarea și adaptarea printului digital la cerinţele publicului. Tipografia Global Print îşi pune clienţii pe primul plan. Valorile companiei comunicate prin slogan sunt: promptitudinea, profesionalismul şi orientarea către client. Atunci când termenele devin stresante,TipografiaGlobal Print livrează la timp produse de tipar pe cartoane speciale fără condiţii de tiraj, print publicitar, ambalaje, etichete flexo, tipizate, plicuri personalizate, etc.

Imprimarea digitală se face „non-contact”. Adică, hârtia, țesătura sau chiar ceramica care este imprimată nu intră efectiv în contact cu mecanismul de imprimare. Prin urmare, materialele nu trebuie să fie ținute în loc destul de riguros. Țesăturile delicate și hârtia extrem de subțire pot rezista procesului de prinţ digital.

La un moment dat, tipărirea offset a condus lumea și numai companiile mari şi-au putut permite. Acest lucru se datorează faptului că imprimarea offset era mult mai scumpă iar pentru lucrările de imprimare mici, aceste taxe erau mari şi multe întreprinderi ni şi le puteau permite. Pe măsură ce crește cantitatea de piese imprimate, imprimarea offset devine mai ieftină; dar dacă sunteți o companie mică, cu o bază locală de marketing, ați putea fi nevoiți să alegeți imprimarea offset de calitate la un preț mare sau o imprimare de calitate inferioară. Odată cu apariția printului digital, acest lucru s-a schimbat. Imprimarea digitală nu necesită taxe de instalare, astfel încât să puteți tipări câte materiale de marketing aveți nevoie fără a suporta o taxă inițială mare. Pe măsură ce crește cantitatea, puteți economisi bani, astfel aveţi preturi print digital pe care vi le puteţi permite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.