DDD si importanta dezinfectiei profesionale

0

Daca vorbim despre compania DDD, este clar ca vorbim despre o firma profesionala ce ofera servicii de dezinfectie / dezinsectie si nu numai. Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminarea, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.
Intelegand mai bine ce este acest procedeu, vom intelege si de ce trebuie sa apelam la DDD – deoarece nu este de joaca cu sanatatea noastra si a celor dragi, dar este important sa avem grija si de mediul inconjurator. Da, avem grija si de mediul inconjurator, deoarece compania foloseste doar substante care sunt avizate de catre Comisia Nationala pentru produse biocide, din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Daca apelam macar de doua ori pe an la astfel de servicii, este lucru mare! Si pe termen lung o sa observati beneficiile acestor servicii. In primul rand, o sa va bucurati de o casa (si dupa caz, curte) mai curate si igienizata. Beneficiile se regasesc si pe plan financiar, deoarece serviciile DDD nu sunt scumpe. Doar aruncati o privire peste ce tarife dezinsectie au si o sa va convingeti singuri. Si toate produsele folosite de Compania DDD sunt vizate de Ministerul Sanatatii.
Iar daca detii o companie mare, cu multe birouri, iti recomand insistent sa apelezi la astfel de servicii! In primul rand, marile corporatii sunt obligate sa fie la zi cu rapoartele legate de igienizarea locurilor unde se presteaza munca zilnica si in al doilea rand, apeland la astfel de servicii demonstrezi ca te respecti pe tine, ca lider, si pe angajatii tai. Iar un parteneriat pe termen lung cu compania DDD este un win-win pentru ambele parti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.