Se impune inlocuirea “tractorului” din sufragerie

0

M-am intors de la serviciu cu o durere apasatotoare de cap. In autobuz atmosfera a fost infernala, mirosuri neplacute si caldura ca in cuptor.

Acasa, in ferestrele mari ale dormitorului bate soarele toata ziua, asa ca nici nu stiu ce sa fac sa putem dormi la noapte, cert este ca trebuie sa ma asez putin in pat dupa dus, sa imi treaca durerea de cap si sa pot pregati cina pentru sotul si copiii care se intorc impreuna, mai tarziu.

Zis si facut! Ies din dus, imi iau o lenjerie si perna sa ma asez pe canapeaua din sufragerie fiindca aici exista aer conditionat I-am dat drumul de cand am intrat la dus si deja se simte putina racoare.

Ma intind pe canapea si ridic ochii catre sursa binefacatoare. Ce urat arata vechiul aparat masiv de aer conditionat, pe jumatate ruginit pe perete! Nu, sufrageria mea merita o piesa rosie, draguta si performanta. Dupa ce imi revin caut un aparat de aer conditionat rosu, cu aspect elegant si care sa nu rugineasca sa se potriveasca obiectelor din jur: mobilei, draperiilor si covoarelor rosii.

Hotararea a fost luata, m-am racorit putin, durerea s-a mai diminuat, dar inca persista suparator. Ochii sunt obositi si vor sa se inchida, dar urechea este stresata de zgomotul de tractor al aparatului vechi. Nu tace o clipa. Inteleg ca isi face treaba inca, dar de ce atata zgomot?

Acum inteleg de ce stau musafirii atat de putin. Imi piere somnul si decid sa iau o pastila. Dupa cateva minute durerea de cap imi trece, imi fac o cafea si caut solutii pentru inlocuirea “tractorului din sufragerie”.

Motoarele de cautare ma conduc in cel mai solicitat magazin cu produse de profil, pe site-ul furnizorului de elctronice si electrocasnice Dwyn.ro.

Aici aflu cu uimire ca exista si aparate aer conditionat portabile, iar in apartamentul nostru avem nevoie in acest moment de trei aparate:

unul fix in sufragerie si doua portabile, unul pentru dormitorul matrimonial si celalalt pentru dormitorul copilului.

Gasesc si eleganta piesa rosie care sa se integreze in decor: AER CONDITIONAT HEINNER HAC-12CWF-RD,A++

Stiu sigur ca sotul va spune ca ne luam adio de la concediu, dar mi-am pregatit deja toate temele: se pot cumpara produse si in rate, asa ca Dwyn.ro ne ajuta sa avem o vara placuta acasa si sa plecam si in concediu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.