Dupa ce criterii mi-am ales canapeaua

0

 

Atunci cand vine vorba de casa mea, eu personal sunt foarte pretentioasa si incerc sa gasesc produse de calitate. Asa ca atunci cand a venit vorba de achizitionarea unei canapele nu m-am lasat mai prejos sim ai ca nici un model nu m-a multumit pe deplin.

La ce am fost atenta atunci cand am selectat modelul?

In primul rand m-am uitat la materialele din care aceasta a fost confectionata. Canapeaua mea nu va fi folosita cand si cand, va fi folosita mai tot timpul si atunci a fost foarte important pentru mine sa gasesc o canapea din materiale rezistente.

In al doilea rand am fost foarte atenta la materialul cu care aceasta a fost tapitata. Am ales un material textil, nu mi-am dorit o canapea din piele caci pe timpul verii se incalzeste foarte repede si daca nu este o piele de calitate va prinde in timp miros, iar in timpul iernii pielea este foarte rece. Din aceste motive am ales sa nu cumpar o canapea din piele.

In al treilea rand mi-am dorit o canapea de mari dimensini care sa se poata transforma si in pat. Nu este un criteriu obligatoriu, dar este un criteriu foarte important pentru mine. Sa se poata transforma in pat si sa aiba spatiu de depozitare. Spatiul de depozitare al unei canapele poate fi foarte folositor.

Si in ultimul rand am fost atenta la design-ul canapelei si bineinteles la culorea ei. Am ales o culoare neutra, care sa nu se murdareasca foarte repede. Canapelele sunt foarte greu de curatat si nu imi place sa o acopar, caci pana la urma ce rost ar mai avea design-ul canapelei, daca o acoperim?

Eu mi-am gasit canapeaua pe care mi-o doream pe site-ul celor de la MobiliCasa. Daca esti in cautarea unor produse de mobilier incearca si la ei, au produse de calitate, la preturi foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.