Incaltaminte din piele, preferabil de purtat in orice sezon

0

 

 

Pielea naturala ca material de baza pentru incaltamintea purtata este mereu o alegere optima. Nu tine numai de textura sa, confort si calitate, ci si de demonstratia concreta a trecerii testului rezistentei in timp.

Incaltamintea din piele naturala sfidezeaza timpul, sezonul si se preteaza sa fie in topul preferintelor, indiferent ca vorbim despre barbati sau femei. Acesta poate fi si reperul pentru momentul de selectie a magazinului ce iti ofera optiunile de incaltaminte.

Daca ne referim la ANNA CORI incaltamintea din piele este un reper absolut, o deviza a brandului de care nu se dezic. Practic indiferent de colectie, poti fi sigur ca in confectionarea tiparului s-au folosit elemente calitative de fiecare data. Sunt tipuri de incaltaminte cu gust, cu rafinament, modele exclusiviste. Asta se datoreaza si contributiei unui designer italian renumit cu care colaboreaza.

Poate ca incaltaminte din piele vei gasi in diverse locatii; dar cea care are un concept estetic in spate, incaltaminte cu impact cromatic cu printuri intrigante, de un stil unic, sa iti ofere nu o necesitate privind incaltamintea ci sa aiba o nota de contributie pentru starea ta, care ofera o experienta pana la urma, sunt greu de gasit. De aceea vei adora brandul ANNA CORI si fiecare propunere de incaltaminte, de la ghete barbati piele la modelele de actualitate, pentru sezonul cald.

Noi trenduri in materie de incaltaminte

Evident, pielea este in continuare o prezenta. Pentru sezonul acesta, sunt propuse modele de mocasini. Acestia definesc masculinitatea si eleganta totodata, imbina confortul cu un tipar smart casual potrivit la aproape orice tinuta.

Daca ne referim la mocasinii eleganti, linia BOSS de la ANNA CORI este de mentionat. Sunt acei mocasini fie cu piele naturala, fie din piele intoarsa, innobilati de ciucuri ca elemente decorative. Diversitatea nuantelor nu face altceva decat sa provoace la un test de combinatii surprinzatoare. Vei gasi nuante de rosso, rosu intens sau negru, bordo si multe altele.

La categoria casual incaltamintea pentru barbati aduce in prim plan modelul celor cu piele abrazivata. Au o textura usor lucioasa si mizeaza pe impactul talpii de contrast, de un alb impecabil, combinata cu pielea in tonuri de degrade, albastru, negru sau maro. Inchiderea in siret ii defineste ca fiind practici.

Pentru categoria celor in cautare de incaltaminte de tip sport, insa departe de clasice tipare, ANNA CORI propune modele masculine definite de subtilitate. Din nou sunt intalnite variatiile de piele naturala sau cea intoarsa. Cu talpa comoda si mai robusta, cu perforatii si cusaturi decorative minimaliste, astfel de pantofi sport demonstreaza ca poti obtine confortul maxim si fara sa iesi din zona stylish.

Asadar, chiar si in sezonul cald ce a inceput incaltamintea din piele se poate purta in varii feluri. Versatilitatea acestui material a permis crearea de tipare diverse, de modele de incaltaminte care incanta si sunt perfecte la nivel de confort, indiferent de context si perioada anului in care sunt purtate.

La ANNA CORI se tine pasul cu vremurile moderne, insa in egala masura se tine cont de calitatea ce a consacrat brandul; pielea este mereu prezenta la fiecare tip de incaltaminte, indiferent de colectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.