O scurtă evolutie criptomonede

0

O dată cu apariția internetului nu s-au dezvoltat doar rețelele de socializare, motoarele de căutare și firmele de publicitate. Din contră au început să apară și să se dezvolte o serie de criptomonede,  fiind cunoscute și ca monede virtuale. Atenție! Nu trebuie să confundăm monedele virtuale cu cele electronice. Monedele electronice sunt defapt variante electronice ale bancnotelor și monezilor care există în realitate, criptomonedele însă nu există fizic, fiind doar virtuale. Cum era de așteptat acum putem vorbi de o reală evolutie criptomonede. Mai exact nu mai există doar o singură monedă, ci câteva mii.

Ce trebuie să știm despre criptomonede?

Atunci când ne decidem să cumpărăm criptomonede trebuie să avem în vedere și prezența unui portofel digital. În acest portofel vom putea ține monedele virtuale, vom putea trimite din el către altă persoană monede sau chiar putem primi monede. Alegerea portofelului corect este foarte importantă mai ales că există portofele care permit stocarea unui singur tip de monede virtuale, dar și portofele care permit stocarea mai multor tipuri de monede virtuale.

Atunci când vorbim de criptomonede nu discutăm doar de cumpărarea unor monede virtuale, ci și de realizarea unor monede virtuale noi. Desigur pentru a crea o monedă virtuală nouă este nevoie de foarte mult timp și de mult efort, tocmai de aceea eu vă propun să rămânem la monedele deja clasice.

Cum putem câștiga bani cu ajutorul criptomonedelor?

Mai știți cum acum câțiva ani multe persoane au avut de câștigat pentru că au cumpărat Euro la preț mic și l-au vândut apoi la preț mare? Ei bine acest lucru este valabil și în cazul criptomonedelor, doar că de această dată câștigurile pot fi chiar foarte mari dacă se fac alegerile corecte. De ce avem nevoie pentru început?

În primul rând de un site care să înregistreze tot ce ține de evolutie criptomonede. Asta înseamnă că ar trebui să avem acces la valorile criptomonedelor. Cel mai bun site este cel care vă poate oferi și valorile din trecut pentru că doar așa vă puteți face o părere mai complexă.

Site-ul de care vă vorbeam mai sus trebuie obligatoriu să ofere acces la cât mai multe criptomonede. De ce? Pentru că probabil nu aveți acum bani suficienți pentru a investi într-o monedă virtuală cum sunt, de exemplu, Skidoo sau Bitcoin, în schimb vă puteți orienta spre alte monezi. Cu cât mai multe tipuri de monezi virtuale cu atât mai multe șanse de câștig.

Ce site ne ajută să facem asta?

Eu vă recomand CriptoMonitor.ro. Acest site vă oferă acces la mii de monezi virtuale, dar și la prețurile lor din ultime 24 ore. De asemenea puteți seta diverse alarme de preț, dacă sunteți interesați de anumite tranzacții. În plus puteți vedea pe site-ul lor mai multe informații cu privire la evolutie criptomonede, dar și la prețul pe care l-ați plăti dacă ați vrea să cumpărați acum o anumită monedă.

Acum este mai ușor ca oricând să cumpărați sau să vindeți criptomonede. Tot ce trebuie să faceți este să dați câteva click-uri și să vă uitați măcar un pic peste evoluția monedelor care v-au atras atenția. Nu uitați că la fel cum prețul unor monede poate crește, la fel el poate și scădea, deci trebuie să fiți pregătiți să vă asumați acest risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.