Studio videochat cu BMW X6 aurii in tot Bucurestiul

0

 „Un alt fel de Marketing, la un studio de videochat”. Asa incepe o stire de la Antena1. Despre ce este vorba, mai exact? Daca sunteti din Bucuresti, imposibil sa nu fi remarcat macar o data un BMW X6, colantat auriu si cu mesaje care mai de care mai indraznete. Ei sunt Charm Studios, un studio de videochat din Bucuresti cu 150 de modele. „150 de modele fericite ne recomanda” este, de altfel, unul dintre mesajele inscriptionate pe masini.  Acest „alt fel de Marketing” pare sa atraga din ce in ce mai multe doritoare, pentru ca afacerea este intr-o continua dezvoltare.

Charm Studios, studioul de videochat pe care sute de modele il recomanda

Printre principalele motive pentru care cei din echipa Charm sunt recomandati ca fiind „cei mai profesionisti” sau „cei mai buni” sunt urmatoarele: lucreaza legal, sunt pozitionati langa Barou, in buricul Bucurestiului, au personal 100% feminin si team-leaderi care au multe cursuri de dezvoltare la activ. In plus, bonusurile pe care fetele care fac videochat le primesc, nu sunt deloc de neglijat. Vorbim aici despre bonusuri in functie de performanta, city-break-uri lunar, dar si cele mai mari comisioane oferite modelelor din intreaga industrie din Romania.

„Vino sa castigi 5.000$ lunar” – Studio Videochat cu BMW X6 aurii

Este una dintre inscriptiile pe care trecatorii le pot vedea pe masina. Pe langa asta, „ai chiria platita un an intreg” este un lucru extrem de motivant pentru fete. Cele doua mesaje, combinate, duc la multe apeluri din partea fetelor care isi doresc sa fie modele videochat la cel mai profesionist studio de videochat.

Iar daca 5.000$ vi se pare a fi o suma imposibil de strans intr-o singura luna, trebuie sa stiti faptul ca cel mai bun model castiga de patru ori aceasta suma. Da, ati citit bine, 20.000$ in fiecare luna. Si nu este un caz singular! Managerii echipei Charm Studio mentioneaza, totusi, faptul ca nu este deloc o meserie usoara. „Asa cum le spunem si la interviu, in nici un domeniu nu ploua cu bani. Nici macar in acesta. Trebuie sa fii implicata, perseverenta, sa asculti sfaturile team-leaderilor si sa fii inventiva”, spune Madalina, PR Charm Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.